Українські добровольці пікетуватимуть штаб АТО

berkuta sabotage

 
12 червня о 14.00 Чорний Комітет пікетуватиме штаб АТО у Києві (Володимирська, 35) через саботаж керівництвом, міліцією та колишніми бійцями «Беркуту» проведення військових операцій. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі ЧорКому.


Нагадаємо, що коли добровольці ЧорКому добиралися до бази батальйону «Айдар», їх зупинили на блокпості за Куп’янськом Харківської області працівники МВС, пограбували і погрожували вбити за те, що вони були на Майдані. Згодом проти активістів було відкрито кримінальне провадження.

У той же час працівники МВС пропустили невідомий автобус зі зброєю в Харківську область, а наступного дня невідомими там було вчинено напад на колону української армії.

Чорний Комітет стверджує, що такі дії є звичайним саботажом. І працівники МВС, колишні «Беркута», зокрема даний блокпост, працює на сепаратистів і не пропускає добровольців та гуманітарну допомогу до баз українських військових.

Винні повинні піти під трибунал!

Деталі нападу тут - http://chorkom.info/uk/novosty/1-latest-news/757-mvs-sabotuje-ato.html



Коментарі

  +0 #1 лана 11 июн. 2014 г., 23:19:58
абсолютно правильно.виновных под трибунал.это не просто саботаж,это предательство.почему никто не следит за этим,почкму не назначит главных,кто контролировал бы этих предателей,да и вообще на передовую этих тварей,а там пусть их контролируют бойцы.
  +0 #2 vall 11 июн. 2014 г., 23:30:22
Shanovni mojnovladci! Vidpustit' prostuy narod z viynu dodomu i gruzit'sya za biznes sami, svoimi micnimi simyamu!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.