Шевченківський райсуд відклав розгляд адмінсправ проти 9 активістів за начебто здійснення адмінпорушень при розгоні Майдану

palatniy sud

 
Шевченківський районний суд Києва відклав розгляд справ відносно 9 активістів Майдану, яких сьогодні викликали до суду за начебто влаштування безладів в ніч з 10 на 11 грудня при розгоні акції протесту. Про це повідомив народний депутат від «УДАРу» Валерій Пацкан, передають «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу партії «УДАР».


За словами Пацкана, молодих людей звинувачують у здійсненні адміністративних правопорушень. Депутат зауважив, що розгляд справ відкладено Шевченківським райсудом на невизначений термін без будь яких пояснень. Валерій Пацкан також наголосив, що наразі всі молоді люди (Органійчук Микола, Бабух Андрій, Яців, Копелець Вячеслав, Рошков Андрій, Вітер Андрій, Дремлюга Олександр, Сачко Олександр і Магеровський Андрій) забезпечені адвокатами.

Передбачалося, що у Шевченківському районному суді міста Києва повинні були слухатись справи про адмінправопорушення, передбаченого ст. 173 КУпАП. Проте засідання призначене не було. За інформацією, отриманою в суді, матеріали по всім 9-ти затриманим направлені на доопрацювання. Нікому з затриманих не було забезпечено право на адвоката до складання протоколу про адмінправопорушення, нікому не видали другий екземпляр протоколу про адмінправопорушення, як це передбачено чинним КУпАП. В самих протоколах про адмінправопорушення графа «Свідки» не заповнена та не перекреслена, що дає підстави припускати про можливі фальсифікації.

Шевченківський районний суд міста Києва повернув адмінматеріал по всім затриманим на дооформлення до шевченківського РУ ГУ.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.