У Маріуполі для судилища над добровольцями силовики заблокують підступи до будівлі суду за півтора квартали

mariupol dobrovoltsi1

 
У п’ятницю, 05 серпня, о 13:00, у Приморському суді м. Маріуполя відбудеться судове засідання по справі «цинічних бандер» Дениса Гордєєва&К. Друг Адвокат не втрачає бойового духу та доброго гумору і через адвоката шле вітання КВП.


Про це повідомляє на сторінці КВП у Фейсбук Тетяна Близнюк, передають «Конфлікти і закони».

Як пише Тетяна Близнюк, станом на сьогодні він домігся внести до ЄРДР заяву про притягнення до кримінальної відповідальності суддів та генерала Аброськіна, який віддавав злочинний наказ стріляти в активістів у залі суду на випадок нібито хуліганських дій з їхнього боку.

«Думаю, Гордєєв сниться представникам системи в страшних снах, адже вже домігся відкриття кримінальних справ проти прокурорів Тімонова, Дьяченка. Проти останнього ще й за 258 ст. ККУ («сєпарською», адже є інформація, що у березні 2014 року він брав участь у захопленні терористами прокуратури Донецької області у м. Донецьк).

mariupol dobrovoltsi2

Нагадую, під час тридобового судилища, яке відбувалося з 26 до 28 червня цього року, Гордєєв та посправники були госпіталізовані до лікарні, щодо них було застосовано ряд тортур. Зокрема, під час судового засідання 27 червня підозрюваним протягом дня забороняли давати воду (температура в той день сягала 35 градусів), протягом дев’яти годин не виводили до туалету.

Наступне після цього судове засідання проходило у закритому режимі. На це засідання прийшла вдова загиблого у Волновасі СБУшника, плачучи в присутності камер та посміхаючись поза ними.

Анонсоване судове засідання оголошено закритим. За півтора квартали планується перекрити рух і нікого не пускати близько до будівлі суду.

Шістьох підозрюваних у даній справі транспортують на суд у двох автозаках з кількома мікроавтобусами, повними спецпризначенців «Сокіл» в якості супроводу.

Нещодавно слідство військової прокуратури намагалось допитати Гордєєва по справі, відкритій… в липні цього року за фактами викрадення та торгівлі зброю. Тобто, генпрокуратура, розуміючи, що справа «цинічних бандер» розвалюється, намагається додати нових звинувачень.

Та друг Адвокат та його побратими, які є такими ж добровольцями (більшість з яких, до речі, захисники Донецького аеропорту), налаштовані оптимістично і вважають весь цей треш лише відтермінуванням невідворотного краху прогнилої системи.

Тримайтесь, побратими, наразі КВП не має змоги приїхати до Маріуполя, але ми з вами!

Свободу патріотам!» - пише Тетяна Близнюк.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.