​Продовжилося шапіто-судилище по «Справі 31 серпня» - над захисниками Конституції

Шапіто-судилище над обвинувачуваними в захисті чинної Конституції на акціях протесту 31 серпня 2015 року триває. Сьогодні (недарма, що в п'ятницю 13-го) відбулися дві знакові події. По-перше, на четвертому місяці судового процесу таки відбулося так зване підготовче засідання, яке раніше переносилося з різних причин. По-друге, голова Подільського райсуду Києва Бородій, який весь цей час успішно видавав себе за об'єктивного та неупередженого служителя Феміди, нарешті, відкрив своє справжнє обличчя, а, точніше сказати, рило.


7-8 адвокатам було безпідставно відмовлено в їхніх клопотаннях про повернення абсолютно бездарного обвинувального акту назад в прокуратуру. Про те, чому цей документ не можна назвати ніяк інакше, окрім як макулатурою, я докладно написав у своєму розслідуванні напередодні судилища в статті «СПРАВА 31 СЕРПНЯ» ЯК ДОКАЗ ПРОВАЛУ РЕФОРМИ МВС» (http://resonance.in.ua/sprava-31-serpnya-yak-dokaz-provalu…/). Саме ці аргументи з невеличкими нюансами знайшли своє відображення у клопотаннях наших захисників. Про це також написала пару годин тому й мій адвокат Татьяна Иванова (Tatyana Ivanova) у своєму власному повідомленні, яке й розмістив в себе на сторінці постом нижче.

Зізнатися чесно, всі ми були дещо приголомшені подібним рішенням Бородія. Тим більше, що про повернення так званого обвинувального акту прокурорам сьогодні заявила клопотання навіть... потерпіла сторона!

Однак, незабаром все стало на свої місця. Сорока на хвості принесла, що Бородія 16 січня призначать суддею Верховного суду України. Наказом (або ж відказом - в тому й річ) про його призначення його, вочевидь, і прошантажували сьогодні з самої верхівки шоколадного Олімпу. При цьому, і суддя і прокурори чомусь дуже образилися на мої і Едуарда Леонова зі «Свободи» «пророцтва» про те, що скоро вони разом будуть бовтатися на одній гілляці. Авжеж, «любишь медок - люби и холодок»...

Артем Фурманюк і його адвокат Тетяна Іванова

Отже, з віднині наша справа розпочинає слухатись по суті. Наступне судове засідання призначене на 19 січня о 14:00.

Артем Фурманюк, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Тетяни Іванової



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.