​За нанесення тяжких тілесних ушкоджень луганчанина засудили до п'яти років ув'язнення

Під час сімейної сварки він вдарив свою співмешканку ножем у живіт. Правоохоронці затримали зловмисника на місці злочину.


Як повідомляє прес-служба Нацполіції Києва, до чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення від лікаря «швидкої» про те, що у квартирі знаходиться жінка із проникаючим ножовим пораненням живота.

Прибувши на місце події, оперативники затримали співмешканця потерпілої, який зізнався у скоєному злочині. Підозрюваний розповів, що між ним та цивільною дружиною сталася сварка, під час якої він вдарив її кухонним ножем.

У поліції з’ясували, що чоловік раніше судимий за аналогічний злочин та неодноразово судимий за майнові злочини.

Уродженець Луганської області повністю визнав свою провину. На період досудового розслідування він перебував у слідчому ізоляторі.

Вироком Дніпровського районного суду міста Києва за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України, зловмисника засуджено до п’яти років позбавлення волі.

Фото lisky.org.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.