​Киянку засудили за повторну спробу викрадення білизни

Жінка вже мала непогашені судимості за вчинення аналогічних злочинів, але тоді суд обирав покарання, не пов’язані із позбавленням волі. Цього разу суд урахував усі обставини та визначив їй покарання у вигляді одного року і одного місяця позбавлення волі, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Перший злочин жінка скоїла два роки тому: обікрала магазин одягу на столичному Подолі. І поки тривало слідство, киянка знову опинилася у полі зору правоохоронців за спробу винести жіночий одяг повз каси супермаркету в Оболонському районі.

Опинившись на лаві підсудних, киянка свою вину визнала повністю, щиро розкаялась у вчиненому і попросила суворо її не карати. Суд урахував те, що раніше зловмисниця до адміністративної чи кримінальної відповідальності не притягувалася та виховує двох малолітніх дітей. Тож визначив покарання з іспитовим строком один рік.

Однак невдовзі жінка втретє потрапила у поліцію. Цього разу киянка попалася на спробі привласнити білизну з магазину у Дніпровському районі. Взявши з вітрини товару на суму понад тисячу гривень, вона поклала її в сумку, але на виході її затримала охорона.

Під час судових засідань жінка не заперечувала свою вину, а свій вчинок пояснила браком грошей. З урахуванням усіх обставин суд визнав киянку винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 15, ч. 2 ст.185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України, частково приєднавши невідбуту частину покарання за попереднім вироком та остаточно визначив їй покарання у вигляді одного року і одного місяця позбавлення волі.

Фото з архіву



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.