​Насіров згадав про свою честь і гідність і потягнув до суду НАБУ

Колишній Голова Державної податкової служби Роман Насіров судиться з Національним антикорупційним бюром України. Про це стало відомо з ухвали Солом’янського райсуду Києва від 19 квітня. Позов надійшов до суду 14 квітня, повідомляє «Главком».


Предметом позову є вимоги Насірова визнати недостовірною та такою, що принижує честь і гідність та порушує його ділову репутацію поширену НАБУ на офіційному веб-сайті інформацію щодо нього, в тому числі щодо досудового розслідування кримінального провадження.

Автоматизована система розподілу визначила головуючою в справі Людмилу Шереметьєву, яка, до того ж, є головою суду. Під час першого засідання вона заявила самовідвід, аргументуючи це «іншими обставини, які викликають сумнів в об'єктивності та неупередженості судді» (ст.20 ЦПК України).

Наразі справу Насірова передано до канцелярії суду для визначення іншого судді.

Як відомо, Солом’янський районний суд Києва обрав Насірову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці з можливістю внесення 100 млн грн застави, яку за нього внесла дружина.

10 квітня Печерський районний суд Києва зобов'язав Генеральну прокуратуру України внести відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за заявою колишнього головного податківця Романа Насірова і розпочати досудове розслідування проти детективів НАБУ.

Роман Насіров. Фото «Радіо Свобода»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.