​Справу патрульного поліцейського Сергія Олійника розглядатиме суд присяжних

У четвер, 25 травня 2017 року, у Голосіївському районному суді Києва відбулося підготовче засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням співробітника Управління патрульної поліції в м. Києві Сергія Олійника. За результатами засідання суд прийняв обвинувальний акт до розгляду по суті та задовольнив клопотання підозрюваного про розгляд даного кримінального провадження судом присяжних, повідомляє прес-служба прокуратури Києва.


Крім того, суд задовольнив клопотання державного обвинувача про продовження обвинуваченому запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання та відсторонення його від посади до 23.07.2017.

На наступному засіданні, яке призначено на 2 червня 2017 року, суд затвердить порядок дослідження доказів у кримінальному провадженні.

Нагадаємо, 7 лютого 2016 року у Києві під час переслідування автомобіля «БМВ» співробітник Управління патрульної поліції в м. Києві Сергій Олійник в перевищення службових повноважень здійснив постріли з табельної зброї, внаслідок чого 17-річний пасажир автомобіля отримав смертельне вогнепальне поранення.

22 грудня 2016 прокуратура міста Києва скерувала до суду обвинувальний акт стосовно Сергія Олійника до Голосіївського райсуду Києва за обвинуваченням в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України), замаху на вбивство, вчиненому способом, небезпечним для життя багатьох осіб (ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України) та перевищенні службових повноважень (ч. 2 ст. 365 КК України).

Сергій Олійник. Фото з відеоролика на YouTube



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.