​На Донеччині судитимуть родину, члени якої шахрайством спричинили банкам збитків на суму понад 5 млн грн

Прокуратурою Донецької області до Краматорського міського суду направлено обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно членів організованої групи за ч. 4 ст. 190 (шахрайство, вчинене групою осіб в особливо великих розмірах) та ч. 3 ст. 209 (легалізація доходів, одержаних злочинним шляхом) Кримінального кодексу України.


Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

Як встановило слідство, у період з 2007 по 2008 роки члени однієї родини (батько, мати та 2 доньки) отримали кредити у 3-х банках. Умовою отримання коштів була передача в іпотеку банківським установам нерухомого майна.

Не бажаючи сплачувати заборгованість по кредитах та маючи на меті заволодіння отриманими грошовими коштами, вказані особи шляхом виготовлення та використання підроблених рішень суду внесли зміни у Державний реєстр речових прав на майно щодо реєстрації іпотеки. Зняття іпотеки дало змогу у подальшому обвинуваченим продати нерухомість третім особам.

Таким чином, банківські установи втратили можливість стягнути заборгованість по кредитах, а загальна сума збитків банкам перевищила 5 млн грн.

Обвинуваченим загрожує до 15 років позбавлення волі.

Фото mistaUA



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.