​У Києві донеччанина засудили на три з половиною роки за розбійний напад на магазин

Також чоловік отримав покарання за крадіжку та шахрайство, скоєні напередодні вчинення розбою. Тепер найближчі три із половиною роки зловмисник проведе за ґратами, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Подія трапилася в кінці грудня минулого року в Оболонському районі столиці. Тоді правоохоронці отримали повідомлення про те, що у магазині одягу чоловік із ножем напав на продавця та, забравши два светри, втік у невідомому напрямку.

Потерпіла розповіла поліцейським, що нападник був у стані алкогольного сп’яніння, а на голові мав маскарадний капелюх.

Здійснивши ряд оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановили, що підозрюваний втік зі столиці та переховується у місті Новоград-Волинський.

За допомогою колег із Житомирської області працівники сектору карного розшуку 1–го відділу Оболонського управління поліції затримали зловмисника на центральній вулиці міста.

Ним виявився 37–річний уродженець Донецької області, який неодноразово відбував покарання за майнові злочини. Також затриманий зізнався, що напередодні розбійного нападу він здійснив крадіжку одягу із торгового контейнера та шахрайським шляхом заволодів чужою будівельною тачкою.

Під час судового засідання обвинувачуваний повністю визнав свою провину та розкаявся у скоєних злочинах. Вироком Оболонського районного суду м. Києва чоловіка за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 187 (Розбій), ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, засуджено до трьох із половиною років позбавлення волі.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.