​За вчинення крадіжок із будинків чоловік три роки проведе за ґратами

Зловмисник проникав до тамбурних приміщень, звідки викрадав особисті речі господарів. Доведена його причетність до вчинення восьми аналогічних епізодів на території Подільського району Києва, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Навесні цього року до поліції від консьєржки надійшло повідомлення про крадіжку із багатоповерхівки. Прибувши на місце події, працівники поліції з’ясували, що невідомий за допомогою інструментів пошкодив замок дверей тамбуру, звідки викрав майно хазяїв.

Під час комплексу розшукових заходів оперативники затримали зловмисника відразу після вчинення ним чергової крадіжки. Правопорушником виявився 27-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Чоловік розповів правоохоронцям, що здобуте майно планував продати, а гроші витратити на свої потреби.

У ході досудового розслідування слідчі довели причетність затриманого до скоєння восьми подібних злочинів на території району. На час слідства суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вироком Подільського районного суду за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, зловмисника засуджено до трьох років та двох місяців позбавлення волі.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.