​Продовжено строк тримання під вартою обвинуваченому в убивстві активіста Євромайдану Вербицького і викраденні політика Ігоря Луценка

24.07.2018 року до Бориспільського міськрайонного суду Київської області надійшов обвинувальний акт відносно Волкова О.А. щодо вчинення ним кримінальних правопорушень, передбачених обвинуваченого у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 255, ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 146, ч. 3. ст. 27, ч. 2 ст. 127, ч. 3 ст. 27, ст. 340, ч. 3. ст. 27, п. п. 3, 12 ч. 2 ст. 115 КК України, повідомляє «Судова влада України» з посиланням на прес-службу суду.


23.07.2018 року вказаний обвинувальний акт затверджений прокурором у кримінальному провадженні - прокурором відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих управління спеціальних розслідувань Департаменту процесуального керівництва у кримінальних провадженнях, підслідних Державному бюро розслідувань, Генеральної прокуратури України Приходько В.В.

Вказане кримінальне провадження перебуває в провадженні головуючого судді Кабанячого Ю.В. та визначено колегію в складі суддів: Муранової-Лесів І.В та Борця Є.О.

19.09.2018 року в судове засідання з’явились: прокурор, обвинувачений та захисники, представник потерпілого.

У судовому засідання також були присутні представники засобів масової інформації Український парламентський клуб «Нація».

Продовжено строк тримання Волкова О.А. під вартою на 60 діб.

19.09.2018 р. було оголошено перерву до 04.10.2018 р. на 14-00 год. у зв’язку з неявкою інших захисників обвинуваченого.

До набрання вироком законної сили особа вважається невинуватою у скоєнні злочину.

Оскільки розгляд даного кримінального провадження становить значний суспільний інтерес, прес-служба просить представників засобів масової інформації завчасно повідомляти прес-службу суду про бажання взяти участь у судовому засіданні за тел. (04595) 6-76-41, контактні особи – Поліщук Катерина та Онішко Ірина.

Прес-служба також звертає увагу, що присутність представників засобів масової інформації під час розгляду справи можлива без попередньої акредитації.

У випадку проведення в залі судових засідань фото- і кінозйомки, теле-, відео-, звукозапису із застосуванням стаціонарної апаратури, а також транслювання судового засідання по радіо/телебаченню, прес-служба пропонує заздалегідь подати клопотання.

О. Волков. Фото court.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.