​Суд повторно відмовив в позові Муніципальній інвестиційній управляючій компанії, яка зловживала монопольним становищем

09 жовтня 2018 року рішенням Господарського суду Івано-Франківської області відмовлено в позові КП «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія» до Івано-Франківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України про визнання незаконними дій та зобов’язати вчинити дії.


КП «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія» у 2015 році та першому кварталі 2016року, у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку, шляхом застосування різних цін до рівнозначних угод із покупцями без об’єктивно виправданих на те причин, а саме щодо надання для встановлення Виконавчому комітету Івано-Франківської міської ради та застосування з 02 квітня 2015 р по 31 березня 2016 р скоригованих тарифів на послуги з технічного обслуговування та поточного ремонту внутрішньо-будинкових систем холодного водопостачання, гарячого водопостачання, водовідведення, теплопостачання та зливної каналізації для мешканців будинків, зазначених в рішення виконкому від 27 березня 2015 року №169, в той час як для мешканців усіх інших будинків механізм корегування тарифів не застосовувався. За вчинене порушення Івано-Франківським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України накладено штраф та зобов’язано здійснити перерахунок зайво нарахованих коштів для мешканців будинків. КП «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія», не погодившись із зазначеним рішенням, оскаржила повторно його до суду.

Додатково: Рішенням Господарського суду Івано-Франківської області від 27 квітня 2017 року у справі №909/201/17 у задоволенні позовних вимог КП «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія» відмовлено. Дане рішення було залишено без змін постановою Львівського апеляційного господарського суду від 26 червня 2017 р та постановою Вищого господарського суду України від 10 жовтня 2017 року, повідомляє «Судова влада України».

Детальніше з текстом рішення Господарського суду Івано-Франківської області від 09.10.2018 р. у справі № 909/673/18 можна ознайомитися за посиланням: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/77183006.

Фото court.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.