​У Києві судитимуть іноземця за нанесення ножем смертельної травми своєму товаришу

Слідчі Дніпровського управління поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури №4 скерували до суду обвинувальний акт відносно 40-річного чоловіка, який смертельно поранив товариша. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Подія сталася у березні у Дніпровському районі міста Києва. Тоді до поліції надійшло повідомлення про те, що у лікарню доставили чоловіка з ножовим пораненням, а вже за кілька годин він помер.

Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що за цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України:

«У ході слідства ми встановили, що напередодні потерпілий спільно зі знайомим відпочивали у Гідропарку, де вживали алкоголь. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого один із них дістав ножа та вдарив ним товариша у живіт. Відчуваючи провину за вчинене, зловмисник привіз потерпілого до лікарні, але потім втік із медичного закладу. Проте оперативники його невдовзі розшукали, а суд на час слідства взяв під варту».

Досудове розслідування завершено, матеріали кримінального провадження разом із обвинувальним актом направлені до суду для обрання 40-річному уродженцю іншої держави покарання. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.