​Суд продовжив розгляд справи Сергія Семочка до Президента України Петра Порошенка до 15 січня 2020 року

11 грудня 2019 року Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного адміністративного суду продовжив розгляд справи за позовом Сергія Семочка до Президента України Петра Порошенка. Позивач 23 травня 2019 року звернувся до Верховного Суду з позовом, у якому просив визнати протиправним та скасувати Указ Президента України від 12 квітня 2019 року № 143/2019 року «Про звільнення С. О. Семочка з посади Першого заступника Голови Служби зовнішньої розвідки України», а також просив поновити його на цій посаді з 13 квітня 2019 року, повідомляє «Судова влада України» з посиланням на прес-службу суду.


Обґрунтовуючи заяву, позивач зазначив, що в період з 8 по 22 квітня 2019 року перебував на лікарняному у зв’язку із загальним захворюванням та тимчасовою непрацездатністю. 23 квітня 2019 року позивач прибув для подальшого виконання службових обов’язків до Служби зовнішньої розвідки України, де дізнався про своє звільнення з посади. З відповідним Указом Президента України ознайомився в той же день (23 квітня 2019 року) в мережі «Інтернет» на офіційному сайті Президента України.

Сьогодні колегія суддів оголосила перерву в судовому засіданні для надання можливості представнику Служби зовнішньої розвідки України (третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача) дати пояснення щодо складання листів ознайомлення з наказом від 19 квітня 2019 року № 425-ОС «По особовому складу. По військовослужбовцям» та ознайомлення з цим наказом безпосередньо позивача, оскільки під час засідання представник СЗР України не зміг відповісти на це запитання.

Наступне засідання у справі призначене на 15 січня 2020 року.

З процесуальними документами у справі № 9901/277/19 можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень – http://reyestr.court.gov.ua/.

Сергій Семочка. Фото 112 Україна



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.