​Суд оштрафував керівника провайдера за нелегальну трансляцію каналів ТОВ «1+1 ІНТЕРНЕТ» та ТОВ «СТАРЛАЙТ ДІДЖИТАЛ»

Днями Біляївський районний суд Одеської області, затвердивши угоду про визнання винуватості, укладену між керівником Іллічівської місцевої прокуратури та обвинуваченим К., визнав останнього винним у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою статті 176 Кримінального кодексу України (незаконне розповсюдження програм мовлення, вчинене повторно, якщо це завдало матеріальної шкоди у значному та великому розмірі, вчинене службовою особою з використанням службового становища) та призначив йому покарання у виді штрафу у розмірі двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 34000 гривень.


Про це повідомляє «Судова влада України» з посиланням на прес-службу суду.

Довідково: як встановлено судом, громадянин К. (керівник Інтернет сервіс провайдера), не маючи відповідного дозволу правовласника програм мовлення «бігуді», «УНІАН», «ПлюсПлюс», «ТЕТ», «1+1», «2+2» та не уклавши обов’язкові Ліцензійні договори про надання невиключного суміжного права на використання зазначених програм шляхом розповсюдження з ТОВ «1+1 ІНТЕРНЕТ», яке у період 2018-2019 років було наділено виключними суміжними правами на розповсюдження зазначених програм, у період часу з 30.05.2018 по 16.09.2019, знаходячись на території с. Дачне, Біляївський район Одеської області, зокрема за місцем свого проживання, діючи умисно, з метою отримання незаконного доходу, використовуючи своє службове становище, а також досвід та навички у комп’ютерно-технічній та телекомунікаційній сферах, використовуючи необхідні комп’ютерно-технічне обладнання та телекомунікаційні системи, користуючись створеним веб-сайтом, здійснював незаконне розповсюдження програм мовлення «бігуді», «УНІАН», «ПлюсПлюс», «ТЕТ», «1+1», «2+2», тобто вчинив всі необхідні дії, за допомогою яких дані об’єкти суміжних прав безпосередньо пропонувались публіці, чим порушив суміжні права ТОВ «1+1 ІНТЕРНЕТ» та спричинив йому майнову шкоду на загальну суму 391860 гривень.

Він же, не маючи відповідного дозволу правовласника програм «СТБ», «Новий канал», «ICTV», «ОЦЕ», «М1», «М2» та не уклавши обов’язкові Ліцензійні договори про надання невиключного суміжного права на використання зазначених програм шляхом розповсюдження з ТОВ «СТАРЛАЙТ ДІДЖИТАЛ», яке у період 2018-2019 років було наділено виключними суміжними правами на розповсюдження зазначених програм, повторно, у період часу з 22.08.2018 по 16.09.2019, використовуючи своє службове становище та використовуючи необхідні комп’ютерно-технічне обладнання та телекомунікаційні системи, користуючись створеним веб-сайтом, здійснював незаконне розповсюдження програм мовлення «СТБ», «Новий канал», «ICTV», «ОЦЕ», «M1», «М2», чим порушив суміжні права ТОВ «СТАРЛАЙТ ДІДЖИТАЛ» та спричинив йому майнову шкоду на загальну суму 159000 гривень.

Фото court.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.