А завтра була війна

zavtra viyna

 
Юним героям революції Євромайдану присвячується


Поки опозиція своїми безнадійними, безпідставними, жалюгідними балачками та нескінченними перемовинами із ворогом намагається звести нанівець активність українського патріотично налаштованого люду, кримінальний узурпатор влади продовжує своє перезавантаження України шляхом знищення її мешканців.

Бездушна тварюка, відсиджуючись за мурами Межигір’я, координує криваву бійню на Грушевського та сподівається загасити полум’я боротьби людською кров’ю!

Так жахливо та болюче констатувати те, що на барикадах б’ються із озброєним беркутом молоді, майже юні хлопці, свіже покоління свідомих українців, майбутня краса та сила нації! І на фоні їх відчайдушної пожертви на користь Свободи батьківщини, наша гордість – трійка опозиціонерів, які давно подумки «шматують» президентське крісло, продовжує відтягувати момент прийняття рішення.

Трійка горе-лідерів опозиції, які забруднили свої руки - поручкавшись із вбивцею дітей України януковичем, домовились про тимчасове перемир’я. Вони абсолютно не вірять жодному слову та гарантії звіра та його зграї, але водночас вагаються щодо головування в народному русі. Вони не далекоглядні, адже революцію вже не зупинити, полум’я Євромайдану перекинулось в усі куточки нашої Батьківщини, тож і їх власні преференції, отримані від януковича, не перевісять важелі вагів на користь порятунку їхнього іміджу опісля народної перемоги.

Доведений до відчаю миролюбивий український народ, закумулював свої зусилля в боротьбі за свободу, за право жити у вільній країні, тимчасово відкинувши мрію про Євроінтеграцію, з якої, до речі, два місяці тому розпочався Євромайдан, діє на свій розсуд. Не заклики наших славетних політичних лідерів спонукали український люд зібратись на майдані у 20 градусний мороз, а прагнення волі та подвиги юних героїв, що пали за Україну на Грушевського.

Свідомий люд повстав проти режиму звіра, що два місяці ховається за мурами Межигір’я  та тремтить на своєму золотому «товчку». Українці поставили собі за мету знищити узурпатора, тож, не залежно від перебігу подій, цей план буде реалізовано.

януковичу не вистачить сил «Беркуту» за для подолання революції, його влада буде знищена, ціною неймовірних зусиль понівечених та покалічених на все життя героїв нашого часу - молодих українців, народжених в Незалежній Державі.

Але виникає питання: кому український народ вручатиме «ключ» від визволеної України? Чи можемо ми сподіватись не те, що в безодні кривавої боротьбі народився лідер, здатний головувати в Україні, який не зрадить багатостраждальний український народ…. Чи, може, хтось розраховує на підтримку політичних аутсайдерів?

Та ні, не дарма, символічно молоді українці виборюють свободу, незалежність та майбутнє України на вулиці, названої на честь президента  Української Народної Республіки Михайла Грушевського.

Може, ця республіка й була міфом, та хіба не в міфах народжується істина, яка віками своїм сяянням надихає майбутні покоління на подвиги та відкриття.

Віктор ТАРАНОВ, «Конфлікти і закони»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.