​«Не виноватая я, он сам пришел!..»

Як відомо, днями СБУ викрила групу осіб, які на замовлення рф готували різні заходи із дестабілізації ситуації в Україні. До них входили помічники деяких народних депутатів. Серед організаторів цієї групи значиться такий собі Юрій Житомирський, його ж голос добре чутний й на аудіозаписі СБУшного перехоплення телефонних розмов підозрюваних. Як повідомили правоохоронці, Житомирський є помічником трьох нардепів з «найпатріотичніших», звісна річ, депутатських фракцій: Геннадія Кривошеї (фракція «Народний фронт»), Дениса Силантьєва (фракції Радикальної партії Ляшка) та Тетяни Бахтеєвої (фракція Опоблоку).


Цікаво зараз спостерігати за тим, як почали хвататися за власні дупи й по-повній здавати свого колишнього помічника з РПЛ та НФ: http://www.pravda.com.ua/news/2017/02/21/7136066/.

Але особисто мене більш побавила реакція на відповідні питання журналістів з боку видатної й одвічної представниці партії, яка завжди була справжньої п'ятою колоною кремля в Україні, Мадам Трамадол Тетяни Бахтеєвої. Ця давня улюблениця ні-разу-не-спонсора терористів Ріната Ахметова нахабно бреше про те, що вона раніше не знала Житомирського й, взагалі, їй його порадив узяти до себе якійсь невідомий депутат.

Насправді, Житомирський до початку бойових дій у Донецьку був депутатом Калінінської райради Донецька декількох скликань від пр й навіть очолював єдину серед донецьких райрад депутатську комісію по зв’язках із ЗМІ та громадськістю (щось на кшталт того), яку було вигадано спеціально під нього.

У свою чергу, куратором Калінінського району, й відповідно тамтешнього органу влади, з давніх давен була саме Бахтеєва, яка кожного разу балотувалася до ВР саме від тамтешнього виборчого округа. Себто, Калінінський район завжди був її повновладною вотчиною, а голова місцевої райради Курносова, яка померла два роки тому у Донецьку, її вірною шісткою.

Більше того, Житомирський на парламентських виборах 2012-го року був довіреною особою кандидата в народні депутати Бахтеєвої! Який суцільний бєспрєдєл там влаштовували тоді її підопічні, можна прочитати тут: http://pro-test.org.ua/index.php…

Житомирський, дійсно, лікар за освітою, як і говорить Бахтеєва на відео, але, на відміну від улюбленої лікарки Ахметова та Колеснікова, за фахом він ніколи не працював. Наскільки мені відомо, останнім часом він очолював місцевий філіал страхової кампанії «Аска» у Донецьку, яка була заснована ще в 1990 році у складі відомого однойменного російського холдингу, й згодом перейшла у власність Ахметова. Головний офіс компанії до 2014 роки знаходився саме в Калінінському районі Донецька й лише з початком війни переїхав до Києва, а в серпні 2015-го у нинішній форпост Ахметова - Запорізьку область.

Цікаво також, що Житомирський Юрій Михайлович свого часу був помічником на громадських засадах в нардепів-комуністів Євгена Волинця (6 скликання) та аж до літа 2014-го Володимира Бідьовки (7 скликання). Обидва родом з Донеччини.

Дуже показово, що по-справжньому упоротий комуніст Бідьовка у листопаді 2014 року був обраний до так званого «Народного Совета ДНР», де й перебуває до сьогоднішнього дня.

P.S Нагадаю також, що в жовтні минулого року однопартійці і соратники нардепа Силантьєва у благородній справі боротьби з олігархами в рядах головних парламентських «радикалів» Мосійчук та Лозовий були помічені за дружнім спілкуванням в компанії своїх ідеологічних ворогів з «Оппоблока» Новинського і Бахтеєвої. Фото їх обличь, що просто випромінювали щастя, облетіли Уанет. Пізніше Новинський підтвердив, що він підтримує з ними дружні стосунки, а в конверті йому були передані «привітання». http://censor.net.ua/…/novinskiyi_o_konverte_ot_mosiyichuka… Бреше, звісно ж, скотиняка - вони зовсім незнайомі. То їх якійсь невідомий депутат познайомив випадково...



Артем Фурманюк, facebook.com

Фото з відеоролика на YouTube



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.