​Власник ЖЛ: Головним замовником рейдерського захоплення мого бізнесу є Порошенко

Я, Ігор Бойко – громадянин США, власник Житомирської кондитерської фабрики «ЖЛ». Мою фабрику було захоплено поліцією за наказом глави МВС Арсена Авакова в січні 2016 року. Так мене незаконно позбавили моєї власності.


Головним замовником рейдерського захоплення мого бізнесу є президент України Петро Порошенко, одночасно власник кондитерської корпорації «Рошен». Неодноразово я отримував пропозиції продати фабрику корпорації «Рошен». Після моїх відмов продавати підприємство його було фізично захоплено поліцією без жодного документу.

Особисто президенту Петру Порошенку та його корпорації «Рошен» вигідно, що Житомирська кондитерська фабрика практично припинила свою роботу і припинила конкурувати з «Рошен» на кондитерському ринку. Фактично, Порошенко, використовуючи поліцію та ГПУ, знищив одного з основних конкурентів «Рошену» (Житомирська кондитерська фабрика «ЖЛ» займала 3-е місце за обсягом виробництва кондитерської продукції в Україні).

Головними виконавцями замовлення Порошенка є депутат Верховної Ради Сергій Пашинський (координація дій, керування бандитами, тиск на суддів), міністр внутрішніх справ Арсен Аваков (дії поліції), міністр юстиції Павло Петренко (незаконне видалення підприємства з реєстрів), генеральний прокурор Юрій Луценко (дії ГПУ).

1 листопада я подав позов проти української влади до Міжнародного арбітражного суду з вимогою повернути мені мою законну власність та компенсувати завдані мені збитки. Наступного ж дня, 2 листопада, поліція та ГПУ звернулись до суду й отримали дозволи на проведення обшуків у мене вдома і в офісі. У середу, 8 листопада, ці обшуки було проведено з грубими порушеннями норм процесуального закону.

Наразі прокурор ГПУ Володимир Казміренко просить суд дати дозвіл на мій арешт. Все це робиться з єдиною метою – змусити мене відізвати позов до Міжнародного арбітражного суду та добровільно підписати документи про передачу моєї власності корпорації «Рошен».

Зауважу, той факт, що я є законним власником Житомирської кондитерської фабрики, було підтверджено судами України до подання мною позову до Міжнародного арбітражу. Також кількома рішеннями судів мене визнано потерпілим у всіх кримінальних провадженнях, пов’язаних з Житомирською кондфабрикою.

У квартирі, де я проживаю з дружиною, також громадянкою США, поліція, не дочекавшись адвокатів, виламала двері. Обшук проводився без повідомлення консульства США та без присутності його представників. Це порушення норм процесуального права, адже я і моя дружина є громадянами США.

Українська влада силою захопила моє підприємство і зараз змушує мене відмовитись захищати себе в міжнародних судах. Крім того, прокуратура хоче банально позбавити мене свободи.

Я звертаюсь до всіх підприємців України із застереженням. Якщо злочинці при владі так обійшлись зі мною, громадянином США, який інвестував в Україну понад 25 мільйонів доларів, то уявіть, що вони можуть зробити з підприємцями з українським громадянством. Всі, хто має таку можливість, – втікайте з України. Продавайте свій бізнес і втікайте. Інакше у вас заберуть все і посадять у в’язницю.

Я звертаюсь до всіх іноземних інвесторів і застерігаю не вкладати гроші в Україні. Це небезпечно. Ви можете втратити і гроші, і свою свободу, а може, навіть життя.

Я звертаюсь до українського народу та суспільства. Не вірте в брехню, яку поширюють про мене. Всі кримінальні справи проти мене сфальсифіковано за наказом Порошенка, Авакова та Луценка.

Кримінальне переслідування проти мене – це помста за те, що я насмілився боротися проти свавілля режиму Порошенка-Авакова.

Але я не боюся погроз і не збираюсь здаватися. Я нікуди не втікаю і не збираюся втікати. Я продовжу відстоювати правду і в українських судах, і в міжнародних. Вірю в те, що зможу довести свою правоту та захистити свої права у незалежних міжнародних судах.

Ігор Бойко, facebook.com

Фото Житомир.today



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.