​Казус «Станіслава Єжова»

Затриманий днями за шпигунство на користь росії особистий перекладач Прем`єр-міністра України Станіслав Єжов особливий вид шпигунів-диверсантів. З одного боку, смішно вважати суперпрофесіоналом людину, що не приховує і відверто виявляє свої антиукраїнські погляди, одружений на росіянці, гроші зберігає в рублях в Сбєрбанку. З іншого боку не варто недооцінювати такого «палівного» агента.


Він росію любить щиро, так само щиро ностальгує за спільною державою і не менш відверто ненавидить незалежну Україну. При чому робить це зухвало показово.

І таких Єжових в органах державної влади тисячі.

Зайдіть в кабінет чиновника чи на його паблік. Перша ознака, звісно, «слабажанскій язик» і принципове небажання спілкуватися українською.

Зайдіть до будь-якого слідчого, есбіста, прокурора: бюстік Дзержинського, колаж із совєцьких агітплакатів, підшкірна ненависть до всього українського та страх перед українським націоналізмом, глибокий совок в мізках - це все на поверхні, навіть не приховується.

Добровільні коллаборант і агенти скрізь. Вони серед прогресивних псевдо-реформаторів й серед антидержавних псевдо-опозиціонерів.

Їх легіони.

Нащадків совєцької окупаційної адміністрації та їхніх дітей, що з ЦК КПУ перекочували в Адміністрацію Президента, Кабмін і Раду, а з обласних обкомів та комсомольських секретарів в олігархів, міністрів.

Командні пости в державі і далі займають ті, хто вважає її історичною випадковістю, казусом, хто мріє про її швидкий кінець. І хто готовий і щодня щиро цій державі, а особливо українській нації ставить палки в колеса і стріляти у спину.

А завербувати таких клієнтів для будь-якої спецслужби справа п’яти секунд.

І якщо держава не почистила цю явну агентуру, то що казати про спеців, які не висловлюють своїх поглядів, не тримають гроші в Сбєрбанку і не паляться «на слабажанскай»...

Yuriy Syrotyuk, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Yuriy Syrotyuk



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.