​І знову таємні переговори Порошенка з путіним

Вчора зранку я зробив допис, що зі злочинною депортацією Саакашвілі діючою владою Україна все більше перетворюється на кальку з росії з її авторитарним режимом путіна. І вчора ж, пізно ввечері, стало відомо, що 12 лютого, тобто, в день депортації Президента Грузії з України, Порошенко мав тривалу телефонну розмову з Хйлом, яка відбулася ще й з ініціативи української сторони. Совпадєніє? Нєужелі?


«У прес-служби Адміністрації президента України підтвердили « Дзеркалу тижня» факт розмови і надали такий коментар:

«Президент України провів телефонну розмову з президентом росії для активізації звільнення українських заручників, зокрема обміну полонених прикордонників та звільнення українських військових на окупованих територіях. Також було обговорено порядок денний зустрічі міністрів закордонних справ країн Нормандської четвірки, яка запланована на 16 лютого в Мюнхені. Телефонна розмова відбулася у координації з європейськими партнерами по Нормандському формату та американськими союзниками».

Ага, ми охоче віримо, що розмова була саме на цю тематику. Віримо так саме, як і в те, що Порошенко не втручався в історію з висилкою свого самого нищівного критика до Польщі і не був її ініціатором.

Забавно виглядає фраза про те, що ця «телефонна розмова відбулася у координації з європейськими партнерами по Нормандському формату та американськими союзниками».

Цікаво, а коли Петро Олексійович почне розмовляти з керівником країни-агресора у координації з народом України?

Хоча, всім зрозуміло, що ця фраза про координацію з розряду «ніочьом» : яка саме координація, у якому вигляді, з ким на Заході конкретно координувалася ця розмова? А хто його знає. Впевнений, партнери і союзники не в курсі позавчорашніх телефонних цвіріньок Порошенка і путіна і зараз теж чухають лоба щодо цього.

Втім, на мою думку, координація у цій розмові таки відбулася. Між путіним і Порошенком. І торкалася вона дій української влади відносно Саакашвілі, а також варіантів допомоги від Хйла Петру Олексійовичу в разі виникнення ситуації з рятуванням дупи останнього.

Я взагалі не сумніваюся у тому, що Порошенко багато чого координує з путіним. І буде далі координувати. Звісно, без будь-яких повідомлень про це українському народу. До речі. На сайті Президента про цю останню телефонну розмову з путіним ані слова.

Олександр Ружанський, facebook.com

Фото Днепр Час



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.