​Начальник Енергетичної митниці ДФСУ працює на окупантів

Після гучного затримання Володимира Рубана, якого підозрюють у співпраці з російською окупаційною владою на Донбасі та підготовці терактів та повалення конституційного ладу, «відкоркувалася» ще одна російська «консерва», а саме - начальник Енергетичної митниці Державної фіскальної служби України Ігор Піковський – бізнес-партнер Юрія Іванющенка, одіозного представника злочинного режиму януковича.


Так, через декілька днів після винесення Стокгольмським арбітражем рішення на користь НАК «Нафтогаз Україна» у справі проти російського «газпрому», Піковський заявив, що голова «Нафтогазу» Андрій Коболєв має сплатити штраф за газ, що контрабандою (!) постачав «газпром» для потреб окупаційних адміністрацій Донбасу в розмірі майже 8,4 млрд. грн!

Такі дії не лише є порушенням норм українського законодавства, зокрема – Закону про реінтеграцію Донбасу, але й актом прямої співпраці з державою-агресором, яка, крім всього, ще й шукає будь які можливості, аби звинуватити «Нафтогаз» у недоброчесності.

Враховуючи всю небезпеку, яку несе особисто Піковський для енергетичної безпеки держави, патріотична громадськість оперативно вдалася до прямої дії: 13 березня «Вільні люди» завітали до офісу Енергетичної митниці ДФСУ.

Активісти закликали Піковського негайно написати заяву про звільнення і повісили йому на шию російські лапті як натяк на реальних хазяїв начальника Енергетичної митниці. Активісти попередили, що в разі відмови написати заяву про звільнення, вони неодмінно ще раз «навідаються в гості» і, проскандувавши «Піковського - в росію!», відбули до Кабінету міністрів України.

Там «Вільні Люди» провели акцію з вимогою до влади чимшвидше усунути Піковського з посади, яку він поки що обіймає, провести службове розслідування, дати належну правову оцінку діям цього чиновника.

«У той час, коли Україна знаходиться в активній фазі чергового протистояння із росією у сфері газопостачання, здобуваючи перемогу над російським «газпромом» в міжнародних арбітражах, з боку енергетичної митниці ДФС - відверте сприяння окупаційним адміністрація рф у Донецькій та Луганській областях», - відзначає заступник Голови Проводу «Вільних Людей» Сергій Кузан.

Сергій Багряний, УІС

Фото УІС



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.