​На Кіровоградщині активісти РНС разом з громадою обговорили праймеріз кандидатів в президенти від демократичних сил

У Кропивницькому на площі Героїв Майдану відбулася акція «РУХ НОВИХ СИЛ боротьба, яка триває». Учасники віче обговорили подальші дії РНС у Кіровоградській області, продовження протесту проти президента Петра Порошенка та відбір кандидатів від демократичних сил на наступні вибори. Про це повідомив координатор РУХУ НОВИХ СИЛ у м. Кропивницький Віктор Чорноглазов, інформує прес-служба партії РНС.


«На цій акції ми розповіли про 70 днів нашої політики, саме стільки нам вистачить, щоб змінити країну на краще. П'яти тижнів вистачить нашому уряду, щоб кожен громадянин зміг відчути нову якість життя. І це буде початок відродження України як нації. По-друге, ми розповіли про злочини президента, стосовно яких у Верховній Раді збирають підписи для створення тимчасової слідчої комісії . Якщо ці факти будуть підтверджені, це буде підставою, щоб розпочати процедуру імпічменту. У подальшому ми хочемо об'єднати всі демократично налаштовані політичні та громадські організації нашого міста для проведення праймеріз та висування єдиного кандидата на президентські вибори», - сказав Чорноглазов.

Серед кандидатів, яких запропонували для всеукраїнського обговорення єдиної кандидатури на пост президента, були названі один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Юрій Дерев'янко, Степан Хмара, Дмитро Ярош, Тарас Шевченко та Анатолій Гриценко. Серед усіх кандидатур в подальшому планується обрати спільного кандидата на посаду президента, якого висунуть демократичні сили України.

Вже традиційно, під час акції РУХУ НОВИХ СИЛ у Кропивницькому, на площі почали роботи зі встановлення величезної сцени. Проте шум від монтажних робіт не завадив активістам РНС і небайдужим містянам обговорити важливі питання.

«Я вважаю, що такі дії спрямовані на те, щоб нівелювати наші заходи і щоб заважати нашій роботі», - прокоментував ситуацію Віктор Чорноглазов.

Фото прес-служби партії РНС



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.