​На Донеччині у прифронтовому Торецьку ліквідували наркопритон

Співробітники управління протидії наркозлочинності поліції Донеччини викрили місцевого жителя, який організував у своїй квартирі виготовлення опію ацетильованого. Вилучено понад 8 літрів прекурсора-розчинника, посуд і шприци із залишками наркотику, повідомляє прес-служба Нацполіції України.


Поліцейські отримали оперативну інформацію про те, що в одній з квартир двоповерхового будинку регулярно збираються наркозалежні.

Організатор притону надавав житло та все необхідне приладдя для виготовлення наркотику, а основні інгредієнти гості приносили з собою. Платою за оренду наркокухні була доза для господаря.

Неодноразово судимий за крадіжки та наркозлочини зловмисник вживав заходів конспірації – застати його зненацька було практично неможливо.

Операцію із затримання оперативники готували близько місяця. Під час візиту правоохоронці виявили у притоні двох відвідувачів, разом з власником житла вони щойно вжили опій.

Поліцейські вилучили використані шприци, посуд із залишками наркотику, а також прекурсор-розчинник для приготування опію ацетильованого зі слідами продуктів маку. З метою економії «виробники» використовували його повторно.

Діяльність власника притону припинено. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 317 Кримінального Кодексу України (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Підозрюваному загрожує від 3 до 5 років позбавлення волі.

Фото прес-служби Нацполіції України



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.