​Звернення голови УАВЗ до власників зброї

У четвер, 4 жовтня, на підставі сфабрикованих звинувачень та рішення суду, які не витримують жодної критики, Генпрокуратура та МВС у тандемі та на замовлення їх кишенькового монополіста ТОВ «ІБІС» провели свавільну атаку на керівництво та членів Української асоціації власників зброї.


На підставі неправосудних рішень суду відбулася низка обшуків, зокрема, за адресою моєї реєстрації.

Декілька слідчих в особливо важливих справах Головного слідчого управління ГПУ за підтримки десятків озброєних КОРДівців та оперативників департаменту захисту економіки Національної поліції взяли участь у цій ганебній «спецоперації».

Перебуваючи в авангарді боротьби за право громадян на збройний захист, ми завжди усвідомлювали небезпечність наших стосунків із системою. Протягом останніх місяців всі ви стали свідками медійний атак на УАВЗ та мене особисто – замовні матеріали в інтернет-виданнях та на телебаченні. Проте, ми тверезо ставились до цього, як до одного з елементів боротьби проти нас.

Але, погодьтесь, вдиратися в квартиру мого 88 річного батька - це вже занадто. Це тхне неприхованими НКВДешними методами, які взяла на озброєння нова, так звана, «незлочинна» влада.

Ухвала Печерського районного суду

Атака на УАВЗ свідчить про їхнє усвідомлення, що час виборів - це час змін. Усвідомлення ваги голосу власників зброї у змінах, які призведуть до врегулювання цивільного обігу зброї Законом. Усвідомлення незворотності кінця їхньому «договорняку». Адже, ми добре розуміємо тривалу зацікавленість керівництва МВС та окремих монополістів ринку зброї у збереженні поточного стану речей, коли право громадян на зброю не врегульоване Законом. Силові структури, які вже неприховано обслуговують свого головного донора «нагородної зброї» – ТОВ «ІБІС» - прагнуть продовжити життя незаконної міліцейської інструкції, яка гарантує їм контроль над ринком цивільної зброї.

Тепер вони відверто продемонстрували, що діяльність Української асоціації власників зброї та наш законопроект для них головна загроза.

Ця атака - це атака на всіх нас, на наші конституційні права, врешті-решт, на наше з вами майбутнє. Адже наша вимога врегулювати Законом право на зброю вже давно вийшла за межі збройного питання. Тепер стоїть питання, чи є Україна республікою, де всі відносини регулюють Закони, чи міліцейською державою, де людей принижують до виконання міліцейської інструкції.

У минулому залишились ігнорування та зневага і ми впритул підійшли до кульмінації нашої боротьби, так би мовити, до «чемпіонських» раундів, за якими наша перемога.

Звісно, після «свавільного четверга», ми не виключаємо ані блокування роботи УАВЗ, ані мого особистого затримання.

Проте, запевняю вас, що, попри все, боротьба триватиме, бо не можна зупинити ідею, час якої настав.

Закликаю вас дати гідну оцінку вчинкам ГПУ, МВС, які діють, як прислужники приватної структури.

Гуртуйтесь та боріться за наше спільне право на збройний захист!

Вільні люди мають зброю! Україна - це республіка, де джерелом влади є народ.

Разом переможемо!

Головf УАВЗ Георгій Учайкін, Українська асоціація власників зброї

Георгій Учайкін Фото zbroya.info



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.