​Судове рішення, що дискредитує Україну

Розенблат з Окружним адмінсудом теж порадували. Ну, нехай, можна, дійсно, знайти питання до нардепа Лещенка і голови НАБУ Ситника (особливо до останнього) про поширення ними інформації про наявність імені Пола Манафорта в «чорній бухгалтерії» партії регіонів.


Але, якщо в рішенні суду є уся та ахінея, що міститься в повідомленні прес-служби цього суду, то і прес-службу і суд варто би ліквідувати за професійну нездарність.

Виявляється, за рішенням суду, оприлюднення в Україні інформації про Пола Манафорта мало наслідком втручання у вибори в США...

Тобто, слід розуміти, що в рамках позову безславно відомого нардепа Розенблата, український суд провів аналіз доказової бази, проаналізував перебіг президентської виборчої кампанії в США у 2016 році і визнав втручання в її перебіг з боку Лещенка і Ситника?

Вибори в США не можуть бути в юрисдикції українського суду. Не може апріорі окружний адмінсуд Києва виносити рішення стосовно тих виборів. І американці мають щодня дякувати за це Богові.

Далі ще гірше. Дії Лещенка і Ситника по оприлюдненню інформації про Манафорта, на думку найгуманнішого і найправовішого суду в світі, мало негативні наслідки для зовнішньої політики України і завдало шкоди інтересам держави.

Мені доводилось критикувати дії України, різних посадових осіб в контексті виборів в США у 2016 році. Але я давав політичні та професійні оцінки. Цікаво, які докази мав український суд для того, щоб здійснити такий присуд?

Ну, а фраза про втручання у зовнішню політику шляхом поширення інформації про Манафорта - це просто політико-правовий сюрреалізм.

Зовнішню політику в державі визначає президент, а реалізують органи виконавчої влади. Цікаво, яким чином нардеп Лещенко втрутився в роботу системи органів управління зовнішньополітичною діяльністю країни?

І що, якщо відтепер в Україні будь-яка заява, будь-кого на будь-яку тему матиме міжнародний резонанс, то це буде визнаватися втручанням у зовнішньополітичну діяльність?

Ще один суд, ще один нардеп, і ще одне судове рішення, що дискредитує Україну.

Bohdan Yaremenko, facebook.com

Фотоколаж Телеканалу 24



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.