​Суд ухвалив витребувати відомості про персональний склад коаліції

Окружний адміністративний суд міста Києва під час розгляду позову щодо зобов’язання координаторів коаліції внести Прем’єр-міністру пропозицію щодо кандидатури Міністра охорони здоров’я, задовольнив частково клопотання позивача – Андрія Деркача про витребування доказів щодо складу коаліції.


Про це повідомляє «Судова влада України» з посиланням на прес-службу суду.

Зокрема, суд ухвалив витребувати у Верховної Ради України, Апарату Верховної Ради України, коаліції депутатських фракцій у парламенті відомості, станом на 28 лютого 2019 року, із зазначенням прізвищ, імен, по батькові народних депутатів, що входять до складу коаліції депутатських фракцій у Верховній Раді України, яка діє на підставі угоди про коаліцію депутатських фракцій «Європейська Україна» від 27 листопада 2014 року. Відповідну інформацію суд ухвалив витребувати і у координаторів коаліції депутатських фракцій у Верховній Раді України «Європейська Україна» Артура Герасимова та Максима Бурбака.

Витребувані матеріали або письмові пояснення із зазначенням неможливості надання суду витребуваних доказів повинні бути подані у строк до 12 березня. 14 березня суд продовжить розгляд даної справи.

Як відомо, позивач просить суд визнати протиправною бездіяльність координаторів коаліції щодо незабезпечення внесення коаліцією депутатських фракцій Прем’єру-міністру України пропозиції щодо кандидатури Міністра охорони здоров’я. Також позивач просить зобов’язати Артура Герасимова та Максима Бурбака, як координаторів коаліції, забезпечити внесення коаліцією пропозиції прем’єру щодо кандидатури Міністра охорони здоров’я.

Фото court.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.