​Обмін полоненими особисто - найкращий подарунок…

Можна довго дискутувати з приводу того, наскільки рівнозначним був сьогоднішній обмін полоненими. Я сам послідовно виступаю проти обміну на подібних умовах. Але щодо особистого, то я безмірно щасливий! Щойно звільнилася з полону «днр» моя хресна мати, істинний патріот України Терещенко Галина. Це - найкращий подарунок під Новорічні свята для усієї нашої родини!!!


Уявіть лише, жінці 66 років! Спочатку потрапила до катівень терористів на підвал, потім суд і відправка на СIЗО майже на 2.5 роки! Спочатку їй давали «за шпіонаж» довічне (при тому, що в той час серед орків ще велися запеклі дискусії про «висшак» у вигляді розстрілів, погугліть), а в результаті «пожаліли» й впаяли 17 років!.. Інакше кажучи, сиділа б вона ще 15 років. І навряд чи б дочекалася волі.

А трималася вона протягом усього часу ув'язнення так, як не кожний чоловік зможе!.. Гадаю, ще буде слушна нагода розповісти детально.

За роки війни уся моя родина відгребла по-повній: спочатку мій батько акурат у черговий день мого народження потрапив у полон до «казаків» в окупованому Донецьку, де провів, м'яко кажучи, жахливий місяць; потім я на усю осінь 2015-го «присів» на ІТТ та СІЗО у Києві за те, що насмілився активно виступити проти «особливого статусу» Донбасу (суди тривають досі); а у серпні 2017 днр-івці схопили мою хресну...

Артем Фруманюк, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Артема Фурманюка



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.