Оксана Продан зрадила Податковий майдан, зрадить і Кличка

prodan

 
В Україні стартували передвиборчі перегони. Кожного для ми дізнаємось про кандидатів в народні депутати від різних політичних партій та блоків. Ось і Партія "УДАР" Віталія Кличка в середу оголосила першу п'ятірку своїх кандидатів за партійним списком , чим дуже здивувала підприємницьку спільноту України, оскільки задекларувала зрадницю Податкового майдану Оксану Продан своїм лідером.


Всі ми пам’ятаємо Податковий майдан та пам’ятаємо як нелегко було боротися з режимом Януковича. Оксана Продан - це та людина, котра пішла на поступки владі, зрадивши підприємців України. Саме вона подавала на розгляд до Верховної Ради України непопулярні поправки до податкового кодексу, саме за її вказівкою в ніч перед знесенням наметового містечка група її підприємців завбачливо покинула табір опору. Продан систематично здавала позиції підприємців провокаторам від влади та вела подвійну гру.

Як повідомив голова Сумського осередку ВК «Наступ» Бурлака Ігор, «Саме Оксана Продан не має жодного права представляти інтереси дрібних підприємців в Україні, тому вона є «великою плямою» як для ПП «Удар», так і для В. Кличка, і про це в нашій країні знає кожен підприємець», повідомляє прес-служба ВК «Наступ».



Коментарі

  +2 #1 ---- 2 авг. 2012 г., 07:14:10
К ногтю г..ду!
  +3 #2 Виталий 2 авг. 2012 г., 08:06:25
Предал - сдал экзамен на украинского политика на отлично.
  +1 #3 Владислав 27 авг. 2012 г., 14:39:22
Оксана ПРОДАН, № 4 – профессиональный РЕЙДЕР.

Используя одновременно должность глава Совета предпринимателей при Кабинете Министров Украины и давние взаимоотношения с Дмитрием Фирташем - вместе с мужем (Василий Продан) организовала в г.Черновцы рейдерский захват предприятий бизнес-империи Ивана Рынжука.
За это она получила частично в собственность один из 7 крупнейших рынков в Украине – КП ГТК «Калиновский рынок», а также ряд объектов коммерческой недвижимости в центре Черновцов.
  +1 #4 Владислав 27 авг. 2012 г., 14:40:07
Оксана Продан – ПРЕДАТЕЛЬ

«Вовремя предать – это не предать, это предвидеть!»
ПРОДАжность ПРОДАн всегда строилась на основе имитации защиты интересов малых предпринимателей, которых она безуспешно «защищает» не первый год.
Не секрет, что деятельность её подставной ассоциации «Фортеца» финансируется Дмитрием Фирташем, и носит единственную цель отстаивание миллиардных интересов теневого рынка - курируемого известными олигархами.

На том же Налоговом-Майдане она беспардонно «кинула» всех малых предпринимателей, после того как только решила свои бизнес интересы с Администрацией Президента.
Именно за это сами же участники Майдана публично изгнали её из состава координационного совета акции протеста и из состава переговорной группы с громогласными обвинениями - в продажности и нечистоплотности.
  +1 #5 Владислав 27 авг. 2012 г., 14:40:49
Оксана ПРОДАН – милая внешность, ЧЁРНАЯ душа

«Щира українка» з лицем янголяти та душею продажної дівки, яка встромить ножа в спину всякому хто перейде їй дорогу… - это ли надёжный тыл Кличко для будущего в политике ?..

Может Виталию и далее лучше оставаться любимым спортсменом украинского народа?.. и не прикрывать своей грудью таких вот ПРОДАНжных «новых» политиков, но со старой душой покрывшейся раковыми метастазами коррупции и предательства ..

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.