​Загалом 17 серпня зафіксовано 8 ворожих прицільних обстрілів

Учора підрозділи Об’єднаних сил декілька разів придушували ворожу збройну активність. Втрат протягом минулої доби серед наших героїв, внаслідок ворожих обстрілів, немає



Щоденне зведення прес-служби Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил.

1. Протягом доби, що минула, російсько-окупаційні війська не припиняли провокаційні обстріли позицій підрозділів Об’єднаних сил. Основна ворожа збройна активність спостерігалася на приморській ділянці.

2. Загалом 17 серпня в районі відсічі та стримування збройної агресії рф на території Донецької та Луганської областей захисниками України зафіксовано 8 ворожих прицільних обстрілів.

Після ранкового ворожого обстрілу з АГС в районі Павлополя, на лінії бойового зіткнення спостерігалося відносне затишшя. Проте після 15.00 противник поновив провокаційні обстріли позицій наших героїв. Так, російсько-окупаційні війська неодноразово порушували режим «тиші» з гранатометів різних систем та стрілецької зброї в районах н.п. Водяне, Лебединське та Павлопіль. Також ворог вів вогонь поблизу н.п. Пищевик та Південне.

Зазначимо, що підрозділи Об’єднаних сил неухильно дотримуються режиму «тиші», проте з метою збереження життя та здоров’я особового складу, наші захисники декілька разів у відповідь на прицільні обстріли з боку російсько-окупаційних військ відкривали вогонь зі стрілецької зброї та придушували ворожу збройну активність.

Втрат протягом минулої доби серед наших героїв, внаслідок ворожих обстрілів немає.

3. Від початку поточної доби сьогодні, 18 серпня, наші мужні оборонці зафіксували 4 збройні провокації з боку російсько-окупаційних військ.

До 01.00 ночі противник вів обстріл зі стрілецької зброї по наших захисниках н.п. Пищевик. Окупанти вели прицільний вогонь з напрямку від села Верхньошироківське.

З 04.45 ранку, протягом півгодини, наші оборонці Водяного також перебували під ворожим вогнем. Від окупованої Ужівки ворог вів прицільні обстріли наших позицій з ручних протитанкових гранатометів.

Також від Ужівки противник протягом півгодини з 07.00 ранку вів обстріл зі стрілецької зброї по захисниках Лебединського.

О 07.36 окупанти від селища Доломітне розпочали щільний обстріл з озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по наших оборонцях Новолуганського. З метою збереження життя та здоров’я наших воїнів, захисники України застосували у відповідь піхотне озброєння, не порушуючи Мінські угоди, та протягом 10 хвилин придушили ворожу збройну активність.

За наявною інформацією, від початку поточної доби втрат внаслідок обстрілів з боку російсько-окупаційних військ, серед наших героїв-захисників немає.

4. Підрозділи Об’єднаних сил перебувають напоготові до підступних та провокаційних дій з боку російсько-окупаційних військ на лінії бойового зіткнення.

Слава захисникам України!

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.