Число жертв авіаудару ВКС РФ із застосуванням вакуумних бомб в Сирії зросла до 64 людей

elkurie

 
Число жертв бомбардування ВКС Росії із застосуванням вакуумних бомб мечеті і району Ель-Курійе поблизу сирійського міста Дейр-ез Зор зросло до 64, ще 70 людей поранено. Раніше повідомлялося про 35 загиблих і 70 поранених. Серед загиблих є жінки і діти, передає інформаційне агентство Анадолу.


Загони сил цивільної оборони намагаються витягти з-під завалів зруйнованих будівель поранених і тіла загиблих.

Постраждалі госпіталізовані. Стан багатьох з них оцінюється як критичний.

За словами одного з місцевих активістів Аміра Хувейді, в результаті бомбардування району завдано значного матеріального збитку.

«Росія пролила кров мирних громадян в Дейр-ез Зорі. Російська авіація завдала ударів по мечеті Іман в Ель-Курійе. Велика частина жертв - це люди, які перебували в момент атаки в мечеті », - зазначив він.

Російські бомбардувальники застосували вакуумні бомби, підкреслив Хувейді.

Як повідомляє агентство Анадолу, бомбардування ВКС Росії і режиму Башара Асада легко відрізнити.

Літаки режиму при наближенні до цілі різко знижують висоту. Вони не можуть виконувати точкові удари і через одночасний запуск великої кількості снарядів, що вражають значні території. Крім того, різке зниження військових літаків супроводжується оглушливим ревом.

На відміну від авіації режиму, найстарішими зразками літаків ВКС Росії в Сирії є бомбардувальники Су-24.

У той же час Росія використовує такі сучасні моделі бойових машин, як Су-30, Су-34, і Су-35.

Російські літаки не наближаються на близьку відстань до цілі, і з цієї причини їх неможливо почути на землі.

Перше, що можна почути під час авіаударів ВКС Росії - це звук вибуху бомби.

Розпізнати «автора» атак можна також за залишками боєприпасів у зоні авіаударів.

Незважаючи на те, що режим теж використовує ракети і бомби російського виробництва, їх з легкістю можна відрізнити за рівнем технологічності.

Наприклад, режим використовує класичні касетні бомби, а ВКС Росії - касетні бомби останнього покоління з парашутною системою.

Крім того, опозиція може відрізнити літаки режиму і ВКС Росії за допомогою спостережних систем і прослуховування каналів зв'язку.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.