​Терористи відрубали руки неугодним жителям Мосула

Терористи ДЕАШ практикують публічні покарання і страти, сіючи страх серед населення окупованих районів Сирії та Іраку. Черговою жертвою терористів стали жителі іракського Мосула Азад і Мухаммед Хасан, яких звинуватили в крадіжці і відрубали по лікоть праві руки на очах у тисяч городян, повідомляє турецьке інформагентство «Анадолу».


Друге за величиною місто Іраку було захоплено терористами 10 червня 2014 року, і це зруйнувало долі десятків тисяч жителів Мосула. Брати жили в кварталі ет-Тамім Мосула. Всього в родині Хасан було дев'ять дітей. Старшого сина, який працював поліцейським, терористи вбили незабаром після захоплення міста. Після цього терористи звинуватили Азада і Мухаммеда в крадіжці.

Батько сімейства втік і був поранений в ході недавньої операції по звільненню Мосула від терористів ДЕАШ. Будинок родини Хасан був зруйнований в результаті бомбардування сил міжнародної коаліції. У підсумку вся родина втекла в район Хамданійе, де вже п'ять місяців мешкає в селищі Зейданійе.

Ніякої допомоги від центрального уряду Іраку сім'я не отримує. Члени сім'ї Хасан пов'язують біди Іраку з недалекоглядною політикою уряду, чиї помилки призвели до появи та посилення терористичних організацій.

Тим часом Мухаммед і Азад Хасан, які стали інвалідами, намагаються прогодуватися в селі, допомагаючи ремонтувати застарілі будинки.

«Ми працюємо з п'ятої ранку і до восьмої вечора за п'ять доларів у день. Прогодуватися з однією рукою дуже важко. Ми очікуємо допомоги», - розповіли журналістам брати.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.