​Сили безпеки Іраку розвивають наступ вглиб оборонної лінії терористів

У рамках операції по звільненню міста Таль-Афар від терористів ДЕАШ, сили безпеки Іраку зайняли район Мала Абра. У штабі проведення операцій повідомили, що загони федеральної поліції Іраку просунулися з західного напрямку вглиб оборонної лінії терористів. Крім того, повідомляється про просування частин іракської армії в районах Ель-Асад, Зухра і Вахде.


Прем'єр-міністр Іраку Хайдар аль-Ібаді раніше оголосив про початок операції зі звільнення міста Таль-Афар від терористів ДЕАШ.

В ефірі державного телебачення глава уряду сказав: «У терористів ДЕАШ в Таль-Афарі немає вибору: або вони здадуться, або будуть знищені».

Щодо складу сил, що беруть участь в антитерористичній операції, аль-Ібаді зазначив, що Таль-Афар звільняють військовослужбовці іракської армії, загони спецназу, сили федеральної поліції і ополчення «Хашді Шабі».

Раніше представники Генштабу ЗС Іраку повідомляли, що в районі Таль-Афар сконцентровані сили чисельністю до 40 тисяч чоловік, повідомляє турецьке інформагентство «Анадолу».

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.