​Атака на готель в Могадішо - шеф поліції та глава розвідки Сомалі зняті з посад

Шеф поліції і глава розвідки Сомалі зняті з займаних посад після атаки на готель в столиці країни Могадішо, здійсненої угрупованням «Аш-Шабаб». За заявами влади, щонайменше 26 людей загинули в результаті атаки на популярний готель Nasa Hablod-2 в Могадішо. Десятки людей отримали поранення через вибух, повідомляє «Голос Америки».


Бойовики штурмували готель в суботу, після того як біля його воріт вибухнув автомобіль. Поліція повідомила про затримання двох нападників, ще двоє були вбиті. Відповідальність за атаку взяло на себе угруповання бойовиків «Аш-Шабаб».

У зв'язку з нападом командир Сомалі поліції генерал Абдіхакім Дахир Саїд і глава розвідки Абдулахі Мохамед Алі Санабалолше зняті з посад, повідомив в «Твіттері» міністр інформації Могадішо Абдірахман Оман Осман.

Другий вибух автомобіля прогримів в суботу поруч з колишнім будинком парламенту країни. Точні дані про збитки від цього вибуху поки невідомі. Два вибухи сталися рівно через два тижні після того, як в результаті потужного вибуху вантажівки на жвавому перехресті в Могадішо загинули, щонайменше, 358 осіб.

Уряд Сомалі звинуватив угруповання «Аш-Шабаб» у вибуху 14 жовтня, хоча саме угрупування не заявляло про свою причетність.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.