​Режим Асада за допомогою росії ціною великих втрат захопив ще три села в зоні деескалації в Ідлібі

Сили режиму Башара Асада ціною великих втрат у живій силі і техніці просуваються вглиб Ідлібської зони деескалації. Прихильникам Асада в неділю вдалося захопити ще три населених пункти в зоні деескалації на північному заході Сирії, повідомляє турецьке інформагентство «Анадолу».


Якщо на початковому етапі наступ сил Асада розвивався на південь від міста Маарат-ан-Нуман, то в останні дні акцент був зроблений на розширення зони контролю на сході і півночі від цього сирійського міста.

На ранок 25 січня після запеклих нічних боїв сили армії Асада за підтримки вкс росії і проіранських формувань захопили села Таль-Менніш і Маршімше на сході і Гадафа - на півночі від міста Маарат-ан-Нуман. Бої в цьому районі зони деескалації не припиняються.

Крім того, у ніч на неділю сили Асада здійснили спробу просування в районах провінції Алеппо, підконтрольних помірній опозиції.

Опозиція і противники Асада запобігли спробі просування сил режиму в районах Рашидін і Сахафійін, а також в районі Іксар. Підбиті два танки і одна бронемашина, знищена зенітна установка. Ліквідовано велике число військовослужбовців.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.