​ФБР вивчить розслідування справи Майкла Флінна - за розпорядженням голови Бюро Крістофера Рея

Директор ФБР Крістофер Рей розпорядився провести внутрішню перевірку обставин розслідування щодо Майкла Флінна, колишнього радника президента США Дональда Трампа з національної безпеки. Результати розслідування ФБР стали причиною залучення Флінна до кримінальної відповідальності, повідомляє «Голос Америки».


Рей прийняв рішення оцінити: чи скоїли агенти ФБР порушення юридичних процедур і чи потребують діючі правила Бюро змін. Два тижні тому Міністерство юстиції США прийняло рішення відмовитися від підтримки кримінальних звинувачень на адресу Флінна.

Майкл Флінн, який під час виборчої кампанії був радником Трампа, у 2017 році в суді визнав себе винним у наданні неправдивих свідчень ФБР щодо своїх контактів з послом росії.

Трамп і його союзники вкрай негативно оцінювали розслідування ФБР про російське втручання у вибори. Рей раніше заявляв, що особисто не вважає, що ФБР проводило це розслідування безпідставно.

Демократи і деякі колишні федеральні прокурори звинувачують генпрокурора США Вільяма Барра в політизації системи кримінального судочинства в інтересах колишніх співробітників Трампа.

Крістофер Рей. Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.