У столиці з початку року від керма відсторонено майже 11400 нетверезих водіїв

udai habar

 
У Києві за 26 жовтня інспектори ДАІ виявили 396 порушень правил дорожнього руху. До відповідальності притягнуто 91-го водія, які не дотримались вимог дорожніх знаків та розмітки, правил зупинки і стоянки – 45, правил проїзду перехресть - 23, без необхідних документів за кермо сіли 27 керманичів. Також виявлено 32-х водіїв, які керували незареєстрованими транспортними засобами або без номерного знаку. Крім того, за керування транспортними засобами напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 37 чоловік, а з початку року – 11393 водії, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі УДАІ Києва.

У неділю інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 41 водія, а також виявили 33-х пішоходів-порушників.

Учора було зареєстровано 2 ДТП (наїзди на пішоходів), в яких дві особи отримали травми.

Столична Державтоінспекція нагадує водіям, що з 27 жовтня по 9 листопада, тривають осінні шкільні канікули і діти більше часу проводитимуть на вулиці. Зважаючи на це, Державтоінспекція звертається до водіїв - будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу. Зверніть увагу! З настанням осінньо-зимового періоду зростає кількість дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів. Саме для того, щоб водії могли вчасно помітити пішоходів на дорозі, столична Державтоінспекція радить таким учасникам дорожнього руху мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі. Особливо важливо забезпечити таким одягом дітей.

Увага! Столична Державтоінспекція радить автовласникам розпочати підготовку авто до складних погодних умов заздалегідь. Подбайте про колеса. Пам’ятайте, що їздити на літній гумі в ожеледь – самогубство. Тому необхідно подбати про своєчасну її заміну. Зимові шини допомагають скоротити гальмівний шлях і значно поліпшують керування автомобілем в умовах ожеледиці.

Крім цього, необхідно перевірити загальний стан системи опалення – від її справності залежить оглядовість в салоні авто, можливість бачити проїжджу частину перед собою і по боках. Також потрібно перевірити справність зовнішніх освітлювальних приладів - фар і габаритних вогнів. При необхідності світло фар слід відрегулювати. Не буде зайвим замінити склоочисники, а омивач вітрового скла необхідно заправити спеціальною незамерзаючою рідиною.

ДАІ застерігає – вуличні перегони поза законом! Державтоінспекція столиці звертається до всіх учасників вуличних перегонів зважити на те, що подібні заходи, якщо на їх проведення немає дозволу, є незаконними. Такі правопорушення, а саме – перешкоджання руху транспортних засобів, відповідно до частини 3 статі 122 Адміністративного кодексу України, караються штрафом в розмірі від 525 до 680 гривень. Застерігаємо як організаторів, так і учасників незаконних вуличних перегонів відмовитися від таких незаконних дій. Натомість провести це в рамках закону, наприклад на спорткомплексі «Чайка», де всі бажаючі зможуть помірятися силами своїх транспортних засобів. При цьому не створюючи небезпеки для інших учасників дорожнього руху.

У Києві 26 жовтня невідомі особи з вулиці Зодчих (Святошинський район) викрали автомобіль «HONDA CR-V»,номерний знакАК0113ВХ, 2011 року випуску, білого кольору. Прийнято міри розшуку.

У неділю у Солом’янському районі інспектори ДАІ за хуліганство затримали жінку. Для з’ясування всіх обставин громадянку доставлено до райуправління міліції.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.