Батьківщина зняла питання про надання Надії Савченко земельної ділянки в Биківні

dilyanka savchenko

 
Депутатська фракція «ВО «Батьківщина» зняла з порядку денного проект рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Савченко Надії Вікторівні у пров. 5-му Садовому, 25 у Деснянському районі м. Києва для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд». За відповідну пропозицію проголосувало 95 депутатів.


Про це повідомила на своїй сторінці Фейсбук секретар фракції «ВО «Батьківщина» у Київраді Тетяна Меліхова.


«Сьогодні, коли громада селища Биківня, активісти та екологи протестують проти надання земель в Биківнянському лісі, питання про надання земельної ділянки герою України – Надії Савченко виглядає, як провокація. Невже Київ, якщо він хоче віддячити Надії за її діяльність наданням їй землі, не можна знайти земельну ділянку в іншому місці? У депутатів фракції постало питання: «Чи хотіла б сама Надія отримати землю в такому скандальному місці?

Фракція «ВО «Батьківщина» у Київраді зв’язалася із сестрою Надії – Вірою Савченко – з проханням з’ясувати ставлення самої Надії до такого виділення їй земельної ділянки в Биківнянському лісі.

Віра Савченко повідомила, що Надія категорично проти такого «подарунку» Києва. Пізніше вона має виступити перед депутатами у сесійній залі.

Депутати фракції наголосили, що київська влада, перш ніж виділяти землю учасникам АТО в Биківнянському лісі, повинна була б подумати, адже зараз вона фактично втягнула воїнів АТО в нову «війну». Не може бути нічого гіршого, ніж ситуація, коли місцеві жителі воюють з ветеранами російсько-української війни», - написала Тетяна Меліхова.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.