У Шевченківському районі столиці дільничні інспектори поліції затримали квартирного злодія

drug grabignik1

 
Чоловік допоміг киянці, яка їхала на відпочинок, винести валізи з квартири та довезти їх на вокзал. А потім – проник у її помешкання і виніс звідти усі цінні речі та заощадження. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у місті Києві, передають «Конфлікти і закони».


Мешканка Шевченківського району Києва зібралася на відпочинок. Подруга прийшла до її квартири разом зі своїм 33-річним знайомим, щоби підвезти її багаж на залізничний вокзал.

Чоловікові вистачило кілька хвилин, аби помітити, що оселя заможна. Тож тієї ж ночі він проник до квартири шляхом віджиму дверей балкону на другому поверсі будинку. Взяв два плазмові телевізори, виніс їх через двері, спокійно пройшов повз консьєржа і залишив поцуплену техніку в своїй машині. Потім повернувся, викрав дві хутряні шуби, 4,5 тисячі доларів США, старовинний настінний годинник, відеокамеру, фотоапарат, ноутбук і вдруге вийшов через двері.

drug grabignik2

drug grabignik3

Господарка квартири через кілька днів повернулася додому, виявила крадіжку і відразу зателефонувала в поліцію.

Дільничні офіцери Шевченківського управління столичної поліції переглянули відео з камер спостереження, встановлених напроти під’їзду будинку потерпілої. На зйомці вони помітили злодія з чужим добром. Чоловіка упізнала і власниця квартири і її сусіди.

Підозрюваного дільничні затримали за місцем проживання його дівчини. Раніше неодноразово судимий киянин виправдовуватися не став і зізнався у скоєному.

Розповів правоохоронцям, що ноутбук збув у ломбард за 2700 гривень. Ці гроші та ще 2 тисячі викрадених доларів він витратив. Інше майно і валюту він зберігав вдома та у власному гаражі. Усі ці речі вилучили і повернули потерпілій.

33-річному чоловікові слідчий оголосив про підозру у скоєнні крадіжки з проникненням, а районний суд відправив затриманого під варту. Злодію, відповідно до ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, загрожує до шести років ув’язнення.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Рашисты совершили два преступных удара по Харькову и Одессе, обстреляв баллистическими ракетами С-300 и Искандер жилые районы обеих городов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.