​Вулицями Києва пройшов марш на честь Степана Бандери, організований до 110-річчя з дня його народження

У вівторок, 1 січня, вулицями української столиці пройшов марш на честь Степана Бандери. Участь у ньому взяло кілька тисяч осіб, зокрема члени українських націоналістичних організацій. Учасники ходи маширували з червоно-чорними прапорами, портретами Степана Бандери та запаленими факелами.


Марш очолили лідери українських націоналістичних організацій. Хода пройшла центральною вулицею Києва, Хрещатиком, до Майдану Незалежності.

Марш зі смолоскипами на честь Степана Бандери був організований до 110-річчя з дня його народження. Минулого року український парламент вписав цю річницю до календаря офіційних свят, а Львівська обласна рада оголосила 2019 рік – роком Бандери.

За інформацією прес-служби Нацполіції Києва, порушень під час маршу у Києві зафіксовано не було. За порядком при супроводженні маршу стежили 450 поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України.

Фото ЕРА



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

На линии фронта произошло 134 столкновения, враг атакует с неистовой силой. Всего за сутки враг нанес 3 ракетных и 70 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.