​Київські оперативники затримали чоловіка за зґвалтування та розбійний напад на студентку

Зловмисник побачив дівчину на вулиці та пішов слідом. Наздогнавши її, чоловік пригрозив ножем та пістолетом, забрав золоті прикраси, а після зґвалтував. За скоєне йому загрожує до десяти років тюремного ув’язнення, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


До Святошинського управління поліції надійшло повідомлення про зґвалтування та розбійний напад на дівчину біля метро Житомирська. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

Начальник відділу кримінальної поліції Віталій Ясінський розповів, що у ході оперативно-пошукових заходів поліцейські встановили причетність до злочину 46-річного киянина, раніше судимого за розбійний напад та грабунок, якого у подальшому затримали:

«Ми з’ясували, що зловмисник побачив дівчину біля станції метро та пішов за нею слідом. Як тільки студентка зайшла до безлюдного місця на території навчального закладу, чоловік пригрозив їй ножем, відібрав ювелірні вироби та зґвалтував. Також ми встановили, що затриманий обґрунтовано підозрюється у спробі пограбування на вулиці Стуса».

Фігуранту оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбійний напад), ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування), ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінальний кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

  +0 #1 Петро 25 окт. 2019 г., 21:33:37
Шокує "з конфіскацією майна". Та в цієї нечисті з майна лише воші та гниди...Замість конфіскації в "довісок" ще п"ять років з кастрацією.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

На линии фронта произошло 134 столкновения, враг атакует с неистовой силой. Всего за сутки враг нанес 3 ракетных и 70 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.