​У Києві батько зарізав власну дитину, а потім підпалив квартиру

Слідчі столичної поліції затримали чоловіка за підозрою у вбивстві власної дитини. Учора, близько 20:40 на спецлінію 102 надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на проспекті Правди. На виклик виїжджали слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції, лікарі та рятувальники, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.



Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Подільського управління поліції Антон Жидовцев, по прибуттю правоохоронці не змогли відразу потрапити всередину, оскільки власник зачинився в квартирі та відмовлявся відчиняти двері:

«Коли рятувальники зрізали двері та зайшли у квартиру, то негайно загасили вогонь. Далі під час огляду приміщення в одній із кімнат поліцейські виявили обгоріле тіло малолітньої дитини зі слідами насильницької смерті. Для встановлення остаточної причини смерті тіло хлопчика направлено на проведення судово-медичної експертизи».

Попередньо встановлено, що чоловік ножем завдав декілька поранень хлопчику, після чого підпалив ліжко, в якому знаходилася дитина. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він – місцевий мешканець, 1984 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

«Розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України. Найближчим часом затриманому буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину, за який передбачено покарання у вигляді довічного позбавлення волі. У рамках досудового розслідування будуть встановлені усі обставини події, а після отримання висновків експертів можлива додаткова правова кваліфікація», - додав правоохоронець.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

На линии фронта произошло 134 столкновения, враг атакует с неистовой силой. Всего за сутки враг нанес 3 ракетных и 70 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.