США поновлюють військові навчання у Польщі, з урахуванням умов пандемії COVID-19

Військові навчання в Польщі за участі 4000 американських військових та 2000 польських військових відбудуться в червні в Польщі. Про це повідомили Сухопутні сили США в Європі. Навчання мали відбутись у травні, але їх було перенесено у зв‘язку з пандемією коронавірусу.


«Загалом, більше 6000 військових і 3000 одиниць обладнання надійшло до Європи і більше 9000 машин було передислоковано зі сховищ Сухопутних сил у райони проведення навчань в Німеччині», - йдеться у заяві Сухопутних сил США в Європі, передає «Голос Америки».

Загальною темою буде передислокація сил з Німеччини до можливих гарячих точок на східному фланзі НАТО.

Навчання будуть проводитись з урахуванням умов пандемії COVID-19. «Буде вжито всіх запобіжних заходів щодо COVID-19 для того, щоб забезпечити здоров‘я та захист збройних сил, які беруть участь у навчаннях, а також місцевого населення», - йдеться у заяві Сухопутних військ США, виданій у середу.

Під час навчань військові дотримуватимуться соціального дистанціювання, будуть носити маски, повідомив командувач 297-мою групою Національної гвардії США полковник Метью Шелл.

«Ми знаємо, як пандемія COVID-19 змінить нашу взаємодію один з одним та з Польськими Сухопутними силами протягом дислокації, - говорить Шелл. - Ми продовжимо дбати про безпеку наших військових, дотримуючись соціального дистанціювання, режиму носіння масок та миття рук».

Раніше цього місяця ВМС США надіслали бойові кораблі до Баренцевого моря, вперше з 1980-х років. Місію для забезпечення свободи мореплавства було здійснено разом з британськими ВМС. росія також проводила навчання, надсилаючи літаки до територій НАТО.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.