​Непотопляемый Саакашвили и хитрый Порошенко

Представьте себе, если США быстренько дадут Саакашвили американское гражданство и направят его назад в Украину, например, в рамках миссии специального представителя США Волкера для борьбы с элитной коррупцией! Или, что еще хуже, приедет в составе группы главы Госдепа США Тиллерсона. Как известно, в США остро не хватает специалистов по Украине. Что тогда будет делать президент Порошенко и его окружение, которое так легко отделалось от Саакашвили? От американцев теперь так легко не отделаешься и быстро их уже не обманешь. Они сейчас злые и на Путина и на Порошенко. И если они с путиным и его кликой не церемонятся, то они могут и президенту Украины Порошенко «подсунуть такую свинью» перед парламентскими и президентскими выборами в Украине. Интересно, пустит ли тогда Порошенко Саакашвили в Украину и будет молча страдать или будет сопротивляться?


Но сначала неугомонный Саакашвили начнет ездить по европейским столицам и рассказывать какой плохой, подлый и коррумпированный президент Украины Порошенко. Он не ограничится лишь эмоциональными оценками в адрес Порошенко, а будет неустанно обнародывать факты многочисленной коррупции украинского президента и его окружения, которые ему будут предоставлять как обиженные президентом Порошенко внутри Украины, так и зарубежные источники, прежде всего американцы.

Потом Саакашвили начнет «инспектировать» роскошную зарубежную собственность нашего президента и его окружения. Результаты таких проверок тут же будут становится известными в Украине и вызывать сильное недовольство нашим президентом.

Параллельно с этим Саакашвили начнет появляться в европейских столицах и Вашингтоне, вместе с приездом туда украинского президента Порошенко, и вступать с ним в яростный спор. Американцам понравится этой «бой быков». Этим самым Саакашвили отобьет у Порошенко охоту к зарубежными визитам, как в свое время произошло с Кучмой из-за убийства Гонгадзе и у Януковича из-за ареста Тимошенко.

Любимым развлечением Саакашвили станет регулярное объявление места и времени его триумфального возвращения в Украину, чтобы держать в тонусе администрацию президента Порошенко.

Но самым «страшным сном» Порошенко может быть то, что американцы защитят не Порошенко, а Саакашвили, и уже официально направят его на борьбу с коррупцией в высших эшелонах власти Украины.

Виктор Небоженко, facebook.com

Фото DW



Коментарі

  +0 #1 Ларіса 6 авг. 2017 г., 09:44:00
парашен_ко ніколи серйозно не відносився до мудрості народу. "Не рий другому яму..." Саакашвілі - чесний, щирий, відданий Вільній Україні. але в нього в друзях багато з прислужників па_рашен_ко. А от Тимошенко - як алмаз. Вона безцінна для Країни і людей: 1. будучи прем*єром з парламентом, який більше року на чолі з яциком блокували прийняття бюджету (бо Тимошенко закрила всі кормушки, ні з ким з корупційних олігархів, депутатів, міністрів.. не пішла на домовленність), але стільки встигла зробити для людей (підвищення стипендій, виплат соціально не захищеним, підвищення пенсій, індексація пенсій і зарплат, престиж праці шахтерів... повна підтримка аграріїв, фермерства, медицини, науки, книгодрукування..., виплата 1000, яку повинна платити раша, як приємниця се_се_сер, мініоплатна приватизація землі для людей, не допустила підвищення комунальних тарифів... і т.д. і т.п.) утримала економіку України на плаву, не допустила дефолту, зробила максимально можливе для повноцінного авіа будування та розвитку промисловості. вернула державі прихватизовані вишки бойко, газові та нафтові родовища... І ВСЕ ЦЕ В РІК ВСЕСВІТНЬОЇ ФІНАНСОВОЇ КРИЗИ. була одна проти всіх корупціонерів ...а люди слухали телик, де на всіх телеканалах всі політ_проститут_ки звинувачували її у всіх і всьому... люди здали її... тож чи є необхідність боротися за людей, коли вони не борються самі за себе і не підтримують того, хто на ділі доказав своє вміння вирулити Країну з усіма нами?!! ніхто не задумався: якою б уже давно була б наша країна і як би жили в достатку люди при управлінні державою Юлією Тимошенко?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.