​Керівництву ZIK порадили висловити подяку журналісту за суперечку з провокатором порошенколюбом

«Марш нескорених» так лякає владу, що провокації стають неминучими. На передньому фото та на відео каналу ZIK у мене одного така сива борода. А друге фото - червоного провокатора з білим хрестом на пузі, я зробив на свій телефон. Я бачив момент як один з ветеранів вирвав і пошматував плакат про найкращого гетьмана-порошенка і кинув його під ноги. Зліва і трохи позаду себе я почув як хтось намірився «дати в морду цій сволоті». Тому я голосно попросив «не бити, бо він провокатор».


Я підійшов сфотографувати цього чоловіка, трохи прикривши від розлючених хлопців.

З усією відповідальністю можу засвідчити, що саме наявність камери і поведінка тележурналіста ZIK запобігли розгортанню провокації за тим сценарієм, як його планували організатори. Ну і, звичайно, витримка і мудрість учасників «Маршу нескорених», які швидко зрозуміли підступні замисли горе-гетьмано-порошенколюбів і уникнули ескалації конфлікту із застосуванням фізичної сили, на що й був очевидний розрахунок.

Тому прошу керівництво телекомпанії ZIK висловити подяку журналістові, преміювати його і підвищити йому посадовий оклад.

Керівництво Адміністрації Президента України закликаю провести службове розслідування щодо можливої причетності своєї працівниці Інни Аргучинцевої (так її пойменували у ФБ) до підготовки та вчинення даної провокації.

Звертаюся до СБУ... Ні, вже не звертаюся до СБУ.

Яка влада, такі й провокації!

Андрій Ніцой, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Андрія Ніцоя



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.