​Саакашвілі заявив про намагання влади зірвати Марш за майбутнє 4 лютого

Луценко дає злочинні накази проводити обшуки в активістів РНС, викликати на допити та залякувати людей в регіонах для того, щоб вони не підтримували Саакашвілі не виходили на Марш за майбутнє в неділю 4 лютого. Про це повідомив лідер партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Михайло Саакашвілі в ефіру телеканалу NewsOne, передає прес-служба партії РНС.


Саакашвілі нагадав, що сьогодні в 6 ранку в домі батьків та бабусі активістки РНС, кандидата політичних наук Катерини Петренко провели обшуки працівники СБУ.

«До 80-літньої пенсіонерки прийшли додому і вилучили брошуру на підтримку РНС, більше нічого не знайшли. Потім прийшли до батьків Каті - мама викладає в університеті, а батько інженер, 30 людей виламали двері і забрали у них 7 тисяч доларів, кровно зароблених за всі роки, також забрали старий комп’ютер мами, де були її лекції. Луценко говорить про середній клас. Ця сім’я і є середнім класом і у них всього було 7000 доларів. На відпочинок на Сейшелах Луценко витратив стільки грошей, скільки педагог заробляє за 14-15 років. І тепер він дає указ прийти до такого педагога і забрати чесно зароблені гроші», - обурився Саакашвілі.

«Пам’ятаю, як до мене додому заламлювали о 7 ранку, уявляю, як себе почувала ця сім’я», - додав він.

Також Саакашвілі повідомив, що у Дніпрі, активістку Олену Чехову викликали на допит щодо коштів РУХУ НОВИХ СИЛ, а керівника обласного осередку перехопили на вулиці та допитують в СБУ. Політик наголосив, що таким чином влада намагається залякати людей, щоб вони не підтримували РУХ НОВИХ СИЛ та не виходили на Марш 4 лютого, основною вимогою якого є відставка Порошенка.

«Вони думають нас налякати таким чином. СБУшників, які так чинили за януковича, ніхто не покарав, і зараз прийшли колишні «риги», які, прикриваючись прапорами та вишиванкам, роблять те саме. Вони сходять з розуму, на Хрещатику виставили конструкції з прапорами, Порошенко прикривається прапорами, бо боїться нашої акції 4 лютого. Цинізм зашкалює, але це цинізм слабаків, і ми повинні цих слабаків дотиснути піти у відставку і нести відповідальність за свої вчинки», - наголосив Саакашвілі.

Нагадаємо, цієї неділі, 4 лютого, о 12 годині відбудеться Марш за майбутнє. Основна вимога мітингувальників – відставка Порошенка, а також вибори нового парламенту та формування нового Уряду. Активісти попрямують з парку Тараса Шевченка до Майдану Незалежності, де проведуть народне віче. За колоною людей з парку до Майдану вирушить «автомарш».

Фото з відеоролика на Facebook



Коментарі

  -1 #1 Петро 2 февр. 2018 г., 21:15:31
Той ворюга шапки знімав,а цей зніме труси з терпілов- политичних дебілов і країну пустить по миру!
  +0 #2 Финик 3 февр. 2018 г., 12:22:24
Україна-вже приватна власність порошенка.Людей ( типа українців) він поки що терпить на своїх землях,але це ненадовго.Добре,що електорат -бараняче безмозгле стадо і на вулиці виходити не хоче.Більше того лайном кидає в того,хто замість нього хоче зробити з цієї держави щось проєвропейське .Я би на місці Саакашвілі плюнув би на це бидло і доживав би свій вік без проблем.Не ватують вони того.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.