​Що насправді відбувається с Михайлом Саакашвілі та Україною взагалі

А, насправді, все просто. Ми все більше і більше перетворюємося на росію. Ще пів-року тому, у своїй статті «Україна -не Росія? Wait. Loading…», (https://newspravda.com/po…/3399-ukrayina-ne-rosiya-wait.html) я писав наступне :


«І наразі немає жодної причини вважати, що режим Порошенка якось зможе зупинитися у створенні авторитарної системи на зразок російської. Всі ці процеси будуть тільки посилюватися. А зупинити їх зможемо тільки ми з вами».

І ось те, що відбувалося останнім часом і відбулося вчора з Михайлом Саакашвілі - це теж калька з російсько-путінської сучасної історії.

Не треба зменшувати значення депортації Саакашвілі і зводити все до якоїсь особистої помсти, яка, типу, затьмарила мозок Порошенка. Нічого у Петра Олексійовича не затьмарило. Навпаки, все чітко і послідовно.

Всі ці умовиводи, мовляв, тільки особиста ненависть до Міхо не дає Порошенку зрозуміти негативні наслідки його дій відносно Президента Грузії, в тому числі, в міжнародній площині, не мають відношення до реальних мотивів Петра Олексійовича і його світогляду. Бо, ще раз - це свідома російська матриця політики режиму Порошенка.

Так само на початку президентства путіна всі задавалися питанням: хіба володимир володимирович не розуміє наслідків арешту Ходорковського і знищення Юкосу? Це ж ганьба на увесь світ! І що? На важелях примарного міжнародного іміджу і внутрішньої безпеки свого режиму путін доволі прагматично, як для себе, обрав другий варіант. А для міжнародних страждальців і російських правдолюбців у путіна було застосовано просте, фактично, на лоха, прикриття, яке лунало з кожної російської праски:

Відносно Ходорковського і його компанії були винесені вироки і прийняті рішення російськими судами, в діяльність яких президент росії втручатися не має права. Всі свободні.

Порівняйте зі вчорашньою заявою Порошенка щодо Саакашвілі:

«Він порушив український закон. Він був засуджений в Грузії. Не мій обов'язок як президента вирішувати те, що з ним відбувається. Його можна було депортувати, хоча я б цього не хотів. Але це робота Державної міграційної служби та Державної прикордонної служби. Я не хочу впливати на них».

Так, Петро Олексійовича, ми безумовно вам віримо! Ви нє прі дєлах. Ви взагалі мегавзірець правдивості і щирості. Аж нудить до блювоти, такий ви чесний і ні на кого в системі державного управління не впливали і не впливаєте. Ніяк і ніколи.

Коротше, друзі, об’єктивно, справи наші кепські. Це треба чітко усвідомити, аби потім не дивуватися, чому нас знову затягнуло до «Рускава міра». Усвідомити і діяти, відкинувши партійно-політичні і гетьманські амбіції. І в першу чергу, діяти на об’єднання всіх, у кого в цьому театрі абсурду ще залишився здоровий глузд.

Олександр Ружанський, facebook.com

Фото newspravda.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.