​Саакашвілі закликав інші сили не проводити окремі заходи в день проведення Маршу за відставку Порошенка 18 березня

Лідер партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Михайло Саакашвілі закликав інші політичні сили не йти проти власного народу та не проводити окремі заходи під час проведення Маршу за відставку Порошенка 18 березня. Про це він заявив на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук, повідомляє прес-служба партії «РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі».


«Ми оголосили наш Всеукраїнський Марш на 18 березня, але влада буде пробувати протидіяти - ініціюючи одночасні акції в цей день в цьому ж місці, від різних громадських чи політичних об‘єднань, чи загромаджувати знову Майдан різними конструкціями», - повідомив Саакашвілі.

Він звернувся до усіх демократичних опозиційних сил та громадських організацій продемонструвати єдність та разом вийти проти режиму Порошенка.

«Застерігаємо тих, хто хоче підіграти Порошенку не брати участі у брудних іграх влади, проводячи окремі заходи в цей же час у тому ж місці - не йти проти власного народу. Водночас ми підтримуємо будь-які акції громадянського протесту і спротиву режиму Порошенка», - додав Саакашвілі.

Фото rudenko.kiev.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.