​Саакашвілі заявив про хвилю акцій прямої дії та «праймеріз» для обрання кандидата в Президенти

Протестний рух має переходити до акцій прямої дії, акції народного гніву, де люди у всіх містах пікетуватимуть прокурорів, суддів та інших корупціонерів. А ближчим часом відбудеться народний «праймеріз» для обрання альтернативного кандидата в Президенти від нових сил.


Про це заявив лідер РУХУ НОВИХ СИЛ Михайло Саакашвілі перед тисячами мітингувальників у прямому включенні на Майдані Незалежності, повідомляє прес-служба партії РУХ НОВИХ СИЛ.

Саакашвілі висловив вдячність людям, які відважно почали розбирати конструкції на Майдані, зведені за вказівкою АП.

«Ми повернули Майдан, повернемо Крим. Сьогодні той день, коли ми ще раз говоримо, що путінська система в Україні не пройде. Те, що ми бачили вчора – це прояви барижного режиму», - зазначив він.

Він повідомив про подальші плани – це акції прямої дії у всіх містах та селах України.

«Я вважаю, що ми повинні в першу чергу перейти до акцій прямої дії, акції народного гніву, де ми будемо показувати всім прокурорам, суддям, місцевим корупціонерам, що в них нічого не вийде. Ми будемо робити це мирно, наполегливо, у всіх містах. Ми маємо зорганізуватись в групи, які будуть їм нагадувати, що їх час вже збіг», - розповів Саакашвілі.

По-друге, за словами лідера РНС, необхідно провести народний «праймеріз».

«Нам нав’язують одні й ті ж прізвища так званих опозиціонерів. Ми маємо сказати, що не будемо приймати ці прізвище, ні Порошенка, ні нав’язану ним альтернативу. Ми маємо самі створити альтернативу, висунути цю альтернативу і сказати, що ми відмовляємось від теперішньої влади і тієї, яку нам нав’яжуть. Ми будемо висувати молодих, освічених, розумних людей. У нас є позитивна програма, конкретні кроки розписані по тижнях, по днях. Україна буде дуже швидко розвиватись, позбудеться пережитків минулого дуже швидко. Ми швидко витягнемо її з болота», - запевнив політик.

«Дякую всім, хто в такий холод прийшов на Майдан, дякую людям, які наважились розібрати конструкції Порошенка. Правда на нашій стороні і ми обов’язково переможемо», - додав Саакашвілі.

Фото прес-служби РНС



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.