​Дебати кандидатів стали елементом майбутньої парламентської кампанії

Дебати ці вже скоріше є елементом майбутньої парламентської кампанії, аніж нинішньої президентської – з останньою вже все ясно. У Порошенка задача – очолити опозицію, зарядити своїх прихильників для проведення агітації у Верховну Раду, стати консолідуючою фігурою для усіх, хто не задоволений Зеленським. Для Зеленського вже спливають останні години, коли він повинен щось говорити. Далі такого обов’язку не буде, можна буде мовчати. Або не мовчати.


Далі, за великим рахунком, він нам справді уже нічого не буде винен.

Тим не менш, помиляються ті, хто думає, що його рейтинг буде неодмінно стрімко летіти вниз. Це не точно. У будь-якого притомного нового президента є достатньо креативних ідей, щоб навіть підвищити свій рейтинг першого туру.

Просто навколо президентської посади попередниками навалено стільки архаїчного, феодального сміття, починаючи від дурних парканів на Банковій і закінчуючи звичкою не виконувати Конституцію, що можна одразу почати розважати публіку новою якістю політики перших півроку точно, без будь-якого ризику для себе.

Війна з «старим», нерейтинговим парламентом входить у арсенал дій президента, котрий прагне змін. І наш народ – одні з традиційною любов’ю до фігури царя, інші з кращих міркувань про подолання старого – буде цю боротьбу полум’яно вітати.

Ось про що ці дебати.

Igor Lutsenko, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Igor Lutsenko



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.